Închide meniul

Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 23:40 / Actualizat: 30 aprilie 2023, 3:24

Reclamă
Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90

Sepsi - Farul, LIVE TEXT, 21:45

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Hepta

Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90, după ce liderul din Liga 1 a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Farul ajunge la 43 de puncte. De cealaltă parte, Sepsi a adunat 25 de puncte.

Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90

Meciul a fost început foarte bine de constănțeni, care au avut posesia și primele ocazii ale meciului. Pe finalul primei reprize, gazdele și-au revenit și au început să aibă ocazii, însă scorul a rămas neschimbat la pauză.

În repriza secundă, Farul a reușit să dea lovitura prin Andrei Borza, în minutul 73. Totuși, elevii lui Gică Hagi nu au plecat cu toate cele trei puncte. Marius Ștefănescu a reușit să restabilesacă egalitatea în minutul 90.

Sepsi – Farul 1-1

Min. 90: Sepsi – Farul 1-1! Marius Ștefănescu restabilește egalitatea!

Reclamă

Min. 84: Ocazie uriașă pentru Farul! Louis Munteanu trage din interiorul careului, dar nu îl poate învinge pe Roland Niczuly.

Min. 73: Sepsi – Farul 0-1! Andrei Borza a deschis scorul pentru oaspeți!

Min. 55: Ocazie uriaşă pentru Farul! Mazilu a tras din interiorul careului, însă mingea a lovit bara!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, Tamaș, Ispas – Junior, Papa – Ștefănescu, Matei, Rondon – Safranko

Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Băluță, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu

Antrenor: Gică Hagi

Farul vine după o victorie înregistrată în ultima rundă, cu CFR Cluj. Constănţenii s-au impus la limită, scor 1-0. după golul reuşit de Adrian Mazilu.

De cealaltă parte, Sepsi a suferit două eşecuri în ultimele două etape de play-off. Covăsnenii au fost învinşi de Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Reclamă

Cu toate acestea, trupa lui Cristiano Bergodi are un moral bun, deoarece la mijlocul săptămânii a reuşit să se califice în finala Cupei României. În semifinale, Sepsi a învins-o fără drept de apel pe CFR Cluj, scor 3-0.

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, A. Dumitrescu – I. Gheorghe, C. Matei, 6. N. Păun, Aganovic – M. Ștefănescu, Safranko
Rezerve: Began, M. Tamas, Tudorie, Achahbar, R. Ispas, D. Ciobotariu, E. Papa, R. Varga, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Dr. Nedelcu, Băluță, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Boli, Casap, Morar, Mateus, Artean, Sîrbu, Marins, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

Gică Hagi, anunţ înainte de Sepsi – Farul

Gică Hagi a făcut un anunţ important înainte de meciul Sepsi – Farul, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. „Regele” nu se va mai putea baza pe brazilianul Gustavo Martins până la finalul sezonului.

Fundaşul de 21 de ani, care a jucat în trecut pentru Gremio, s-a accidentat în victoria cu CFR Cluj. Sud-americanul intrase în minutul 69, în locul lui Nedelcu.

„Probleme de lot? Doar Gustavo Marins, cred că nu mai joacă până la finalul sezonului, nu știu dacă o să-l mai vedem sezonul acesta. Are ceva la adductor.

În rest, s-a întors Vlad Morar, s-a întors și Alibec. Amândoi sunt sănătoși 100%, să vedem în ce condiție sunt din punct de vedere fizic”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Chiar dacă Sepsi este pe ultimul loc în play-off, managerul tehnic al liderului se aşteaptă la o misiune dificilă. Gruparea din Sfântu Gheorghe tocmai s-a calificat în finala Cupei României, după o victorie la scor de neprezentare cu CFR Cluj.

„Ne așteaptă o deplasare pe terenul unei echipe care știe fotbal, practică un joc extrem de combinativ. Întotdeauna am avut meciuri grele cu Sepsi, o echipă care are un antrenor cu multă experiență în România. Am demonstrat că suntem cei mai buni, trebuie să avem aceeași ambiție în continuare„, a mai spus Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și