Închide meniul
Foto

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani. Anunțul făcut de vedeta americană

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 9:27

Reclamă
Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani. Anunțul făcut de vedeta americană

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani

Serena Williams este din nou însărcinată / Profimedia

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani. Câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a anunţat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia, la Gala Met de luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Williams, care s-a retras din tenis după US Open de anul trecut, şi Ohanian au o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017.

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Williams pe Instagram cu fotografii în care apare cu burtică de gravidă.

La Met Gala, Serena a purtat o rochie Gucci şi bijuterii Tiffany. Într-un interviu pe covorul roşu cu LaLa Anthony pentru Vogue, Williams a declarat că a fost încântată să împărtăşească în sfârşit marele ei secret cu lumea.

„Mă simt bine acum. Pot să respir”, a spus Williams. „Nu mai trebuie să mă mai ascund”.

Reclamă

Câţi bani a câştigat Serena Williams din tenis

Americanca în vârstă de 40 de ani s-a retras în septembrie 2022, din tenis! Fostul lider WTA a scris istorie în sportul alb şi a obţinut premii care totalizează o sumă uriaşă.

Serena Williams a obţinut, numai din premiile turneelor, peste 94 de milioane de dolari. Are de mai bine de două ori mai mult decât urmăritoarele sale. Pe locul 2 este chiar sora ei, Venus Williams, care a încasat peste 42 de milioane de dolari. Simona Halep ocupă ultima treaptă a podiumului, cu peste 40 de milioane de dolari câştigaţi din tenis.

Serena are în palmares un număr record de 23 de trofee de Grand Slam. În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73. În plus, americanca în vârstă de 41 de ani a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni. Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și