Închide meniul
Foto

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren, după ce FC Argeş a primit al treilea penalty cu UTA. Scandal uriaş la Piteşti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 20:34

Reclamă
Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren, după ce FC Argeş a primit al treilea penalty cu UTA. Scandal uriaş la Piteşti

Mircea Rednic a luat foc la finalul meciului FC Argeş - UTA 2-2

Captură Orange Sport

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren. Antrenorul arădenilor a luat foc după Adrian Cojocaru a acordat al treilea penalty pentru piteşteni, chiar în prelungirile partidei, în minutul 90+9. Acesta a fost acordat la scorul de 2-1 pentru UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a primit numai puţin de 3 penalty-uri cu UTA. La al treilea, Mircea Rednic a cedat nervos. Adrian Cojocaru a acordat lovitura de pedeapsă după ce a văzut pe monitor duelul dintre Erion Hoxhallari cu Turda. După ce a început să înjure, antrenorul arădenilor le-a cerut echipei sale să iasă de pe teren.

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren

Cele două echipe au fost la un pas de încăierare şi a fost nevoie de intervenţia stewarzilor. Şi Mircea Rednic a pătruns pe gazon. Până la urmă, penalty-ul s-a executat, iar Garita a reuşit „dubla” din penalty. FC Argeş – UTA s-a terminat 2-2, iar lupta nebună pentru evitarea retrogradării continuă.

FC Argeş a primit primul penalty în prima repriză, dar Andreas Calcan a tras slab şi a ratat (42). UTA conducea la acel momentul cu 1-0. Peste numai 3 minute, Claudiu Keşeru avea să marcheze un gol fantastic, iar UTA a intrat la pauză cu scorul de 2-0.

În minutul 77, FC Argeş a primit al doilea penalty. De această dată, golgheterul Garita nu a ratat şi a aruncat în aer final de meci. Care s-a dovedit a fi unul incendiar. În minutul 90+9, Adrian Cojocaru a acordat al treilea penalty pentru FC Argeş, moment în care Mircea Rednic a înnebunit. Antrenorul arădenilor a dat cu şapca de pământ şi a început să înjure. După ce arbitrul a decis să acorde penalty-ul pentru FC Argeş, Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren.

Reclamă

Până la urmă s-a răzgândit şi jucătorii arădeni au rămas pe teren. După mai multe minute de tensiune, Garita a marcat golul egalizator (min. 90+15).

FC Argeş – UTA 2-2. Final incendiar la Piteşti

Keşeru a fost titular şi a început bine meciul de la Piteşti, oferindu-i o pasă excelentă lui Postolachi, în minutul 27, acesta deschizând scorul. În minutul 40, Hoxhallari l-a faultat în careu pe Ionuţ Şerban şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti pentru gazde. A executat Calcan, însă portarul Florin Iacob a apărat. În replică, oaspeţii au majorat avantajul de pe tabelă prin Keşeru, şut de la marginea careului.

Piteştenii au primit un nou penalti în minutul 77, pentru un henţ în careu al lui Aly Abeid, şi de această dată au marcat, Garita transformând lovitura de pedeapsă. În minutul 90+9 arbitrul Cojocaru a dictat un nou penalti, după consultarea VAR, iar antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic a retras echipa de pe teren, timp de trei minute, timp în care jucători arădeni l-au înconjurat pe arbitru, protestând.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă jucătorii arădeni au rămas pe teren şi lovitura de pedeapsă a fost executată în minutul 90+14. Garita a înscris şi arădenii şi-au reluat protestele, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. UTA este pe locul 7, loc de baraj, cu 22  puncte. FC Argeş ocupă poziţia a 9-a în play-out, retrogradare directă, cu 21 de puncte.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-1. Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și