Închide meniul
Foto

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren, după ce FC Argeş a primit al treilea penalty cu UTA. Scandal uriaş la Piteşti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 20:34

Reclamă
Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren, după ce FC Argeş a primit al treilea penalty cu UTA. Scandal uriaş la Piteşti

Mircea Rednic a luat foc la finalul meciului FC Argeş - UTA 2-2

Captură Orange Sport

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren. Antrenorul arădenilor a luat foc după Adrian Cojocaru a acordat al treilea penalty pentru piteşteni, chiar în prelungirile partidei, în minutul 90+9. Acesta a fost acordat la scorul de 2-1 pentru UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a primit numai puţin de 3 penalty-uri cu UTA. La al treilea, Mircea Rednic a cedat nervos. Adrian Cojocaru a acordat lovitura de pedeapsă după ce a văzut pe monitor duelul dintre Erion Hoxhallari cu Turda. După ce a început să înjure, antrenorul arădenilor le-a cerut echipei sale să iasă de pe teren.

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren

Cele două echipe au fost la un pas de încăierare şi a fost nevoie de intervenţia stewarzilor. Şi Mircea Rednic a pătruns pe gazon. Până la urmă, penalty-ul s-a executat, iar Garita a reuşit „dubla” din penalty. FC Argeş – UTA s-a terminat 2-2, iar lupta nebună pentru evitarea retrogradării continuă.

FC Argeş a primit primul penalty în prima repriză, dar Andreas Calcan a tras slab şi a ratat (42). UTA conducea la acel momentul cu 1-0. Peste numai 3 minute, Claudiu Keşeru avea să marcheze un gol fantastic, iar UTA a intrat la pauză cu scorul de 2-0.

În minutul 77, FC Argeş a primit al doilea penalty. De această dată, golgheterul Garita nu a ratat şi a aruncat în aer final de meci. Care s-a dovedit a fi unul incendiar. În minutul 90+9, Adrian Cojocaru a acordat al treilea penalty pentru FC Argeş, moment în care Mircea Rednic a înnebunit. Antrenorul arădenilor a dat cu şapca de pământ şi a început să înjure. După ce arbitrul a decis să acorde penalty-ul pentru FC Argeş, Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren.

Reclamă

Până la urmă s-a răzgândit şi jucătorii arădeni au rămas pe teren. După mai multe minute de tensiune, Garita a marcat golul egalizator (min. 90+15).

FC Argeş – UTA 2-2. Final incendiar la Piteşti

Keşeru a fost titular şi a început bine meciul de la Piteşti, oferindu-i o pasă excelentă lui Postolachi, în minutul 27, acesta deschizând scorul. În minutul 40, Hoxhallari l-a faultat în careu pe Ionuţ Şerban şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti pentru gazde. A executat Calcan, însă portarul Florin Iacob a apărat. În replică, oaspeţii au majorat avantajul de pe tabelă prin Keşeru, şut de la marginea careului.

Piteştenii au primit un nou penalti în minutul 77, pentru un henţ în careu al lui Aly Abeid, şi de această dată au marcat, Garita transformând lovitura de pedeapsă. În minutul 90+9 arbitrul Cojocaru a dictat un nou penalti, după consultarea VAR, iar antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic a retras echipa de pe teren, timp de trei minute, timp în care jucători arădeni l-au înconjurat pe arbitru, protestând.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă jucătorii arădeni au rămas pe teren şi lovitura de pedeapsă a fost executată în minutul 90+14. Garita a înscris şi arădenii şi-au reluat protestele, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. UTA este pe locul 7, loc de baraj, cu 22  puncte. FC Argeş ocupă poziţia a 9-a în play-out, retrogradare directă, cu 21 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și