Închide meniul

Gică Hagi a început demersurile pentru a-l păstra pe Louis Munteanu și de la vară: „Încercăm să luăm contact!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 20:42

Reclamă
Gică Hagi a început demersurile pentru a-l păstra pe Louis Munteanu și de la vară: Încercăm să luăm contact!”

Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu

Louis Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a început demersurile pentru a-l păstra pe Louis Munteanu și de la vară! În prezent, Munteanu se află la Farul, sub formă de împrumut, de la Fiorentina. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Louis Munteanu a dat șapte goluri și șase pase decisive, în 25 de meciuri bifate pentru Farul.

Gică Hagi a început demersurile pentru a-l păstra pe Louis Munteanu și de la vară

„Regele” susține că a luat legătura cu cei de la Fiorentina pentru a le transmite faptul că Farul dorește să-l păstreze pe Louis Munteanu și de la vară.

„Louis Munteanu se pregătește pentru meciul cu Craiova, ce să facă? De la vară încercăm să mai stea cu noi. El e al Fiorentiei. Încercăm să luăm contact. Atât, nimic mai mult în momentul de față. 

Timp există încă foarte mult. Doar am trimis ca să știe intenția noastră pe care o avem. Vom vedea ce va fi”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă

Farul a învins-o categoric pe Rapid, 7-2

Farul a dat de pământ cu Rapid, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, reușind să se impună cu scorul de 7-2.

„A fost o seară magică, frumoasă pentru noi, pentru constănțeni, pentru Farul, pentru toți care au fost la stadion. Am pregătit meciul foarte bine din toate punctele de vedere. Ei au venit puțin cam relaxați, după cele 2 victorii. Am început cu o fază foarte bună, ne-a ieșit totul bine pentru că ne-am pregătit, jucătorii au fost fenomenali.

Toată echipa a jucat bine, dar totul durează o zi în fotbal. De mâine iarași trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Acasă jucăm foarte bine. Dacă păstrăm lucrul acesta, suntem periculoși. În deplasare trebuie să încercăm să facem lucrurile pe care le facem și acasă. Vom vedea, avem două zile libere și apoi trebuie să pregătim foarte bine următorul meci”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început meciul foarte bine și de asta am reușit să câștigăm. I-am luat prin surprindere la primul gol. Toată săptămână nu m-am gândit deloc că voi marca. Am zis să joc dezinvolt așa cum jucam înainte, că până la urmă, trebuia să-mi iasă.

Era presiune, știam că Rapidul e o echipă foarte bună, mai ales după cele 2 meciuri câștigate. Știam că vor veni aici să lupte, dar noi am făcut un meci foarte bun. Atunci când marchezi în minutul 2, îți dă un impuls foarte bun tot meciul.

Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgheter, cel mai mult mă interesează să luăm campionatul. Avem încredere și înainte, chiar dacă am fost puțin dezamăgiți la meciul cu Sepsi. Dacă vom juca așa la toate meciurile, nu ne poate sta nimeni în față”, a spus și Denis Alibec.

În prezent, Farul se află pe primul loc din play-off-ul Ligii 1, cu 46 de puncte obținute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și