Închide meniul

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România! Cu cine va juca belgianul

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 21:37

Reclamă
Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România! Cu cine va juca belgianul

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România

Luca Brecel, în timpul unui joc de la Campionatul Mondial / Profimedia Images

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România. Brecel va juca luna viitoare două demonstrative împotriva legendarului Jimmy White, în Bucureşti şi la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România trebuia să ajungă în iunie şi Ronnie O’Sullivan, deţinător a şapte titluri de campion mondial. În cele din urmă britanicul nu va mai ajunge de această dată în ţara noastră.

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România!

Din păcate, Ronnie nu va mai veni acum. Dar pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea un dinner show, în format exclusivist, unde se intră doar pe bază de invitație și VIP”, a declarat organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, pentru fanatik.ro.

Luca Brecel şi Jimmy White vor juca pe 9 iunie un demonstrativ la Bucureşti, la Circul Globus. Pe 10 iunie Brecel şi White vor merge la Cluj, pentru un alt demonstrativ.

Luca Brecel a reuşit să cucerească titlul mondial în acest sezon, după ce i-a învins pe marii Ronnie O’Sullivan şi Mark Selby.

Reclamă

Luca Brecel e noul campion mondial de la Crucible

Luca Brecel e noul campion mondial, după ce a reușit cea mai mare surpriză din istoria recentă a snookerului. Belgianul a devenit primul jucător din Europa Continentală care se impune la Crucible, după victoria din finală cu Mark Selby, 18-15.

Surpriza e cu atât mai mare dacă ținem cont că Brecel nu obținuse niciun succes în precedentele prezențe la Sheffield. Mai mult, la această ediție, pe lângă victoria cu Mark Selby, el a mai eliminat două nume uriașe ale snookerului, Ronnie O`Sullivan și Mark Williams.

Brecel a reușit la Crucible și cea mai tare revenire din istorie, în semifinale. Si Jiahui l-a condus cu 14-5, dar europeanul a reușit să câștige nu mai puțin de 11 frame-uri consecutive și s-a impus ulterior, cu 17-15.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru victoria de la Campionatul Mondial, Luca Brecel a încasat un premiu de 500.000 de lire sterline.

Luca Brecel, despre Mark Selby: „E cel mai rău adversar pe care îl poți avea în finală”

Luca Brecel l-a lăudat pe Mark Selby după finala Campionatului Mondial. Belgianul a susţinut că Selby era cel mai greu adversar pe care îl putea avea în finală. „The Jester from Leicester” a rămas cu 4 titluri de campion mondial după finala pierdută cu Luca Brecel.

Brecel a mărturisit că la scorul de 16-15, în finală, nu mai credea că va câştiga meciul cu Selby.

E cel mai rău adversar pe care îl poți avea în finală. La 16-15, nu credeam că voi mai câștiga. Ratam bilă după bilă. Nu știu cum am făcut ultimul break. Nu s-a schimbat nimic de acum 11 ani, puteam pierde în primul tur cu Ricky Walden. Am cea mai bună echipă. Le transmit lui Mark și Vicky să rămână puternici. Va fi o explozie în Belgia”, a spus Brecel după meci.

Brecel a fost obișnuit să vină din urmă în ultimele două meciuri de la Crucible, lucru care nu s-a mai întâmplat și în finala cu Selby.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și