Închide meniul

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis! Dezvăluirile jucătoarei cu origini româneşti: „Eram confuză şi copleșită!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 9:59

Reclamă
Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis! Dezvăluirile jucătoarei cu origini româneşti: „Eram confuză şi copleșită!

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis

Bianca Andreescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Bianca Andreescu a dezvăluit că a fost la un pas să se retragă din tenis. Jucătoarea cu origini româneşti a povestit prin ce perioadă dificilă a trecut, şi cum au ajutat-o părinţii români să treacă peste episodul de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu, câştigătoarea US Open 2019, se află pe tabloul principal de la Roma, turneu care se desfăşoară în această perioadă. Canadianca de pe locul 31 WTA se va duela cu Marketa Vondrousova în turul al doilea.

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis

Bianca Andreescu a dezvăluit că a traversat o perioadă în care nu mai iubea deloc tenisul, în ciuda performanţelor obţinute de-a lungul anilor. Aceasta susţine că a avut de gând să se retragă, fiind copleţşită de emoţiile care o încercau.

Cu toate acestea, jucătoarea cu origini româneşti susţine că a luat o pauză, şi s-a gândit de două ori înainte de a lua această decizie. Părinţii ei au jucat un rol important în întreaga carieră, mărturisind că au făcut numeroase sacrificii pentru ca ea să ajungă în top.

Privind în urmă, acum îmi dau seama că nu m-am iubit suficient, dincolo de identitatea mea de jucătoare de tenis. Prea mult din stima mea de sine era bazată pe rezultate.

Reclamă

Eram confuză, șocată, copleșită. Nu știam ce să fac. Literalmente, chiar dacă sună dur, am vrut să mă retrag din sport. Nu mai aveam pic de iubire pentru tenis. Atunci am luat o pauză, o pauză mintală.

Familia e foarte importantă pentru mine. Părinții mi-au fost alături din prima zi. Îmi amintesc cum mă duceau la antrenamente, cum au călătorit cu mine, din teama de a mă lăsa să plec singură. Au făcut multe sacrificii pentru a fi unde mă aflu acum”, a declarat Bianca Andreescu, într-un interviu pentru site-ul WTA.

Emma Răducanu s-a operat şi ratează Roland Garros şi Wimbledon! Mesajul transmis de jucătoarea cu origini româneşti

Emma Răducanu s-a operat şi ratează turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon. Jucătoarea de 20 de ani, aflată pe locul 85 WTA, şi-a anunţat fanii că va lipsi o perioadă însemnată de pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea britanică cu origini românşti a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore” la mâini şi la o gleznă şi va lipsi „câteva luni” din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, informează AFP.

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară„, a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni.

Ea nu va putea participa la turneele de Grand Slam de la Roland Garros, între 22 mai şi 11 iunie, şi Wimbledon, între 3 şi 16 iulie.

Să te recuperezi, Emma, şi să revii mai puternică„, a fost mesajul primit de organizatorii de la Wimbledon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și