Închide meniul

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis! Dezvăluirile jucătoarei cu origini româneşti: „Eram confuză şi copleșită!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 9:59

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis! Dezvăluirile jucătoarei cu origini româneşti: „Eram confuză şi copleșită!

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis

Bianca Andreescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Bianca Andreescu a dezvăluit că a fost la un pas să se retragă din tenis. Jucătoarea cu origini româneşti a povestit prin ce perioadă dificilă a trecut, şi cum au ajutat-o părinţii români să treacă peste episodul de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu, câştigătoarea US Open 2019, se află pe tabloul principal de la Roma, turneu care se desfăşoară în această perioadă. Canadianca de pe locul 31 WTA se va duela cu Marketa Vondrousova în turul al doilea.

Bianca Andreescu, la un pas să se retragă din tenis

Bianca Andreescu a dezvăluit că a traversat o perioadă în care nu mai iubea deloc tenisul, în ciuda performanţelor obţinute de-a lungul anilor. Aceasta susţine că a avut de gând să se retragă, fiind copleţşită de emoţiile care o încercau.

Cu toate acestea, jucătoarea cu origini româneşti susţine că a luat o pauză, şi s-a gândit de două ori înainte de a lua această decizie. Părinţii ei au jucat un rol important în întreaga carieră, mărturisind că au făcut numeroase sacrificii pentru ca ea să ajungă în top.

Privind în urmă, acum îmi dau seama că nu m-am iubit suficient, dincolo de identitatea mea de jucătoare de tenis. Prea mult din stima mea de sine era bazată pe rezultate.

Reclamă

Eram confuză, șocată, copleșită. Nu știam ce să fac. Literalmente, chiar dacă sună dur, am vrut să mă retrag din sport. Nu mai aveam pic de iubire pentru tenis. Atunci am luat o pauză, o pauză mintală.

Familia e foarte importantă pentru mine. Părinții mi-au fost alături din prima zi. Îmi amintesc cum mă duceau la antrenamente, cum au călătorit cu mine, din teama de a mă lăsa să plec singură. Au făcut multe sacrificii pentru a fi unde mă aflu acum”, a declarat Bianca Andreescu, într-un interviu pentru site-ul WTA.

Emma Răducanu s-a operat şi ratează Roland Garros şi Wimbledon! Mesajul transmis de jucătoarea cu origini româneşti

Emma Răducanu s-a operat şi ratează turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon. Jucătoarea de 20 de ani, aflată pe locul 85 WTA, şi-a anunţat fanii că va lipsi o perioadă însemnată de pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea britanică cu origini românşti a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore” la mâini şi la o gleznă şi va lipsi „câteva luni” din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, informează AFP.

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară„, a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni.

Ea nu va putea participa la turneele de Grand Slam de la Roland Garros, între 22 mai şi 11 iunie, şi Wimbledon, între 3 şi 16 iulie.

Să te recuperezi, Emma, şi să revii mai puternică„, a fost mesajul primit de organizatorii de la Wimbledon.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și