Închide meniul
Foto

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare: „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 14:59

Reclamă
Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare: „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!”

Maria Ceuaşilă este fiica lui Gheorghe Ceauşilă

Colaj Instagram

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare. Maria Ceauşilă este una dintre cele mai fumoase fiice de foşti fotbalişti din România. Maria Ceauşilă este fata fostului jucător de la Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Tatăîl său este un fost fotbalist care a jucat la Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila.

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare

Maria Ceauşilă are mii de amiratori pe reţelele de socializare şi face senzaţie cu fiecare postare. „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!„, este ultimul citat cu care şi-a pus pe jar fanii.

Fiica lui Gheorghe Ceauşilă a lucrat în trecut şi în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

Reclamă

În sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Gheorghe Ceauşilă a rămas fără nume pe vremea lui Ceauşescu

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Am început fotbalul acasă, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armată, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceaușescu. Copile, uite cum stă treaba, mi-a spus. Ori îți schimbi numele, ori îl transformăm în inițială! Așa nu poți să joci fotbal, e ordin știi tu de unde. N-am vrut să-mi schimb numele de familie, m-am gândit că n-o să țină cine știe cât, mai ales că încă nu ajunsesem să fac performanță.

Reclamă 4 / 0/3

ram acasă, la Vâlcea, și am cumpărat ziarul Sportul, să văd dacă s-a scris ceva de mine. Am avut un șoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deși jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un C. Gheorghe în caseta meciului și am făcut legătura. Eram eu!”, şi-a adus aminte Gheorghe Ceauşilă pentru sursa mai susu citată.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” Vezi toate știrile
Citește și