Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Maria Popescu nu mai locuieşte în România: „Nicăieri nu-i ca acasă!”

Publicat: 13 mai 2023, 19:36

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Maria Popescu nu mai locuieşte în România: „Nicăieri nu-i ca acasă!”

Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu

Maria Popescu este unica fiică a "Baciului" / Colaj Profimediaimages/Instagram

Cât de frumoasă este Maria Popescu, fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Tânăra surprinde la fiecare apariție pe rețelele sociale. Este studentă în Londra, dar vacanțele și le petrece acasă, alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al Barcelonei are doi copii. Maria este unica fiică a „Baciului”, care se mândrește și cu băiatul său, Nicolas Popescu, care îi calcă pe urme. Puștiul de 20 de ani joacă fotbal și a revenit la Farul după ce și-a reziliat contractul cu FC Voluntari. A jucat 3 minute în acest sezon pentru trupa lui Gică Hagi, care este favorită să câștige titlul de campioană a României.

Cât de frumoasă este Maria Popescu, fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Își continuă studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

La începutul acestei luni, Maria s-a întors la Constanța și a sărbătorit, într-un club de fițe, deschiderea sezonului estival. A postat mai multe poze pe contul ei de Instagram și a transmis un mesaj prin care dă de înțeles că vrea să se întoarcă în România după ce își termină masterul. „Nicăieri nu-i ca acasă!„, a scris Maria Popescu.

Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu
Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii

În urmă cu câteva luni, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

Reclamă

Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

Reclamă 4 / 0/3

Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a mai declarat fostul internațional român.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și