Închide meniul

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0: „Asta a contat mult!” Dezvăluiri din vestiarul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 20:20

Reclamă
Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0: „Asta a contat mult! Dezvăluiri din vestiarul roş-albaştrilor

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0

Mihai Stoica, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul câştigat de FCSB cu CFR Cluj, cu scorul de 1-0. Managerul general al roş-albaştrilor a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei, şi a mărturisit că relaţia dintre jucători a contat enorm, într-un meci crucial precum cel cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, graţie reuşitei lui Florinel Coman. „Mbappe de România” a înscris al patrulea gol din play-off, din pasa perfectă a lui Darius Olaru.

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0

Mihai Stoica a oferit prima reacţie, după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj. Acesta susţine că relaţia de afecţiune care s-a dezvoltat între jucătorii roş-albaştrii a făcut diferenţa în timpul duelului.

De asemenea, MM a analizat golul marcat de Florinel Coman, din pasa primită de la Darius Olaru. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că cei doi jucători au fost cei mai buni de pe teren, la derby-ul cu trupa lui Dan Petrescu.

Pe de altă parte, MM a mai declarat că deja era stabilit ca Florinel Coman să nu termine pe teren meciul cu CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă

„S-a dezvoltat afecţiunea asta între jucători şi a contat mult. (N.r. despre faza golului) Degajează bine, a fost pasă precisă a lui Olaru. A ieşit perfect, e meritul lui. El se uită la Coman, paseză exact unde trebuie, intensitate, direcţie. Iar la Coman să ai o asemenea viteză de gândire e mare lucru. E foarte greu să marchezi în situaţii de genul ăsta. Uite… ce viteză dezvoltă! Mi-a sărit inima la galben, recunosc, pentru că, da, poţi să faci o simulare ceva şi s-a dus totul.

Era in plan să nu termine meciul. El s-a antrenat şi separat după meciul cu Rapid, eu am o fotografie care zice multe de tot, se îmbrâţişează Coman cu Olaru, cei mai buni jucători de ieri şi fotografia aia spune multe.

Noi am câştigat mult datorită grupului. Băieţii ăştia nu erau apropiaţi acum sunt foarte, foarte apropiaţi. Pur şi simplu ei s-au apropiat. S-a dezvoltat afecţiunea asta între ei. Iar în momentul în care joci cu peste 40000 de jucători… Pentru aşa ceva te faci fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, dorinţă înainte de Farul – FCSB

Mihai Stoica are o dorinţă înainte de Farul – FCSB, finala campionatului. Managerul general de la FCSB vrea ca echipa sa să aibă parte de un arbitraj imparţial în meciul care poate decide campioana din acest an.

Mihai Stoica şi-a adus aminte că anul trecut, din cauza unei erori de arbitraj, FCSB nu a putut juca cu titlul pe masă cu CFR Cluj. Mai mult, MM şi-a adus aminte şi de arbitrajele din acest playoff.

„Cu o asemenea susținere (cum doar steliștii pot oferi), cu inimă și suferință, am ajuns să jucăm finala. Așa se întâmplă și când beneficiezi de un arbitraj impecabil.

Anul trecut nu s-a putut. Nici anul ăsta în playoff. 3 penalty-uri refuzate cu Craiova acasă + masacrul din Giulești = 5 puncte pierdute. Vrem doar imparțialitate etapa viitoare. Vrem respect. Pentru fotbaliști și pentru cei 42.439 + câteva milioane. De restul se vor ocupa ai noștri„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și