Închide meniul

Mihai Stoica, dorinţă înainte de Farul – FCSB: „Vrem respect! Avem 5 puncte pierdute: ‘Masacrul din Giuleşti + 3 penalty-uri refuzate cu Craiova’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 14:01 / Actualizat: 15 mai 2023, 15:20

Mihai Stoica, dorinţă înainte de Farul – FCSB: „Vrem respect! Avem 5 puncte pierdute: Masacrul din Giuleşti + 3 penalty-uri refuzate cu Craiova!

Mihai Stoica a reacționat după discursul Valentin Mihăilă

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica are o dorinţă înainte de Farul – FCSB, finala campionatului. Managerul general de la FCSB vrea ca echipa sa să aibă parte de un arbitraj imparţial în meciul care poate decide campioana din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi-a adus aminte că anul trecut, din cauza unei erori de arbitraj, FCSB nu a putut juca cu titlul pe masă cu CFR Cluj. Mai mult, MM şi-a adus aminte şi de arbitrajele din acest playoff.

Mihai Stoica, dorinţă înainte de Farul – FCSB

„Cu o asemenea susținere (cum doar steliștii pot oferi), cu inimă și suferință, am ajuns să jucăm finala. Așa se întâmplă și când beneficiezi de un arbitraj impecabil.

Anul trecut nu s-a putut. Nici anul ăsta în playoff. 3 penalty-uri refuzate cu Craiova acasă + masacrul din Giulești = 5 puncte pierdute. Vrem doar imparțialitate etapa viitoare. Vrem respect. Pentru fotbaliști și pentru cei 42.439 + câteva milioane. De restul se vor ocupa ai noștri„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Primele două clasate din Liga 1 sunt „la mâna lor” în lupta pentru titlu.

Reclamă

FCSB a obținut o victorie vitală cu CFR Cluj, pe Arena Națională, și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. Acum poate spera cu adevărat la câștigarea trofeul care este așteptat de fani din 2015.

Bookmakerii o văd în continuare cu prima șansă pe Farul, avantajată fiind atât de faptul că va juca acasă împotriva FCSB-ului, cât și pentru că poate rămâne pe primul loc în cazul unui rezultat de egalitate.

Farul are cota 1.55 la câștigarea Ligii 1. În schimb, cota FCSB-ului oscilează între 2.35 și 2.70 la casele de pariuri.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB

Cu o victorie în fața finului Gigi Becali, Hagi ar deveni matematic campion. „Regele” le-a transmis fanilor Farului să se pregătească de sărbătoare.

Victoria de săptămâna viitoare e foarte importantă pentru titlu. Suntem fericiți că suntem pe primul loc. Mai avem două săptămâni. E important ca săptămâna viitoare să câștigăm. Cred că se joacă săptămâna viitoare campionatul și că vom câștiga.

Îmi place fotbalul, suferim, că așa e fotbalul, trebuie să suferi. Trebuie să ai puterea să ieși din toate aceste momente. Astea te fac să fii mai bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Farul devine campioană și în cazul în care termină la egalitate de puncte cu FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și