Închide meniul
Foto

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România: „Nu stau banii la mine!”

Publicat: 16 mai 2023, 17:10

Reclamă
Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România: „Nu stau banii la mine!”

Vica Blochina

Vica Blochina/ Instagram

S-a aflat din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina a dezvăluit ce afaceri are, şi cum reuşeşte să se întreţină în fiecare lună, având un stil de viaţă luxos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, cea care i-a fost amantă lui Victor Piţurcă timp de 16 ani, a dezvăluit cu ce se ocupă în timpul liber, şi din ce activităţi se întreţine.

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a dezvăluit că are propria linie de haine, pe care le vine peste hotare, mai exact în Grecia şi Cipru. De asemenea, fosta balerină de la Melody a declarat că are şi multe contracte de imagine, precum şi o proprie emisiune, motiv pentru care este realizată pe plan financiar.

„Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, a declarat Vica Blochina, în podcastul Tare de Tot.

De asemenea, Vica Blochina a mai dezvăluit că este o persaonă cheltuitoare, fiind obişnuită cu un stil de viaţă de lux.

Reclamă

„Mă duc uneori la supermarket și mă gândesc cum ar fi dacă eu nu aș putea să îmi cumpăr ce îmi doresc. Nu vorbesc despre haine. Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat”, a mai spus Vica Blochina, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit momentele ciudate din viaţa ei, când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit momentele ciudate din viaţa ei, când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne, cred că a fost primul din Bucureşti. Aveam geantă Hermes, în 2005. Am cumpărat-o din banii mei, mă rog, primisem banii cadou de ziua mea. Am dat 10.000 de euro pe ea. Acum, ea costă 14.000 de euro. Aveam telefon Vertu, cu cartelă reîncărcabilă.

N-aveam bani să bag benzină, puneam de 50 de lei. Cartela era neîncărcată, pentru că nu aveam bani. Joac-o p-asta. Când mă vedea oamenii în local, ziceau „ia uite-o şi pe milionara asta!”. De unde? Dacă mă scuturai mai bine, nu aveam niciun ban. Nu ştiam cum să fac rost de bani”, a povestit Blochina, la podcastul „Tare de Tot”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și