Închide meniul

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2023, 14:03

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

Vica Blochina

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit momentele ciudate din viaţa ei, când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2005, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă conducea un bolid de zeci de mii de euro, dar punea benzină de 50 de lei. Vica avea un telefon extrem de scump, dar nu avea credit să sune.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

„A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne, cred că a fost primul din Bucureşti. Aveam geantă Hermes, în 2005. Am cumpărat-o din banii mei, mă rog, primisem banii cadou de ziua mea. Am dat 10.000 de euro pe ea. Acum, ea costă 14.000 de euro. Aveam telefon Vertu, cu cartelă reîncărcabilă.

N-aveam bani să bag benzină, puneam de 50 de lei. Cartela era neîncărcată, pentru că nu aveam bani. Joac-o p-asta. Când mă vedea oamenii în local, ziceau „ia uite-o şi pe milionara asta!”. De unde? Dacă mă scuturai mai bine, nu aveam niciun ban. Nu ştiam cum să fac rost de bani”, a povestit Blochina, la podcastul „Tare de Tot”.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre bărbații cu bani din viața ei

Cea mai cunoscută amantă din Români, Vica Blochina, a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Cea care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă a ajuns să se răzbune pe alți bărbați din cauza fostului selecționer.

Reclamă

Blochina a povestit cum au ajuns la psiholog bărbații care au avut relații cu ea, după despărțirea de Victor Pițurcă.

”Îmi plăcea să mă și răzbun. După Pițurcă, bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă.

Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubit”, a mai povestit Blochina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și