Închide meniul
Foto

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 18:01

Reclamă
Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil

Caius Covrig / Facebook

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, a declarat Caius Covrig la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Caius Covrig a lăsat baschetul pentru afaceri şi a ajuns milionar

Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri.

Reclamă

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor. Totodată, are o firmă de import-export în Statele Unite.

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Reclamă 4 / 0/3

Caius Covrig, surprins de aroganţa şi snobismul românilor

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul citat.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 Simona Halep s-a retras în primul tur la Trophee Clarins. Românca a câştigat primul set cu Kessler, dar nu a mai putut continua 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și