Închide meniul
Foto

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite: „Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Publicat: 13 mai 2023, 15:13 / Actualizat: 16 mai 2023, 17:54

Reclamă
Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite: „Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite

Caius Covrig / Facebook

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite. Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor. Totodată, are o firmă de import-export în Statele Unite.

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Caius Covrig a jucat baschet de performanţă / Facebook
Caius Covrig a jucat baschet de performanţă / Facebook

Ion Ţiriac, fost tenismen de performanţă, e printre cei mai bogaţi oameni din România

Fost tenismen de performanţă, Ion Ţiriac e în topul celor mai bogaţi români. Ion Ţiriac a practicat şi hocheiul de performanţă până să decidă să devină tenismen profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac avea, la începutul anului, o avere estimată la 8,5 miliarde de lei.

El se afla pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români, după fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, care ar deţine o avere de 13 miliarde de lei.

Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Cum arăta TOP 10 al miliardarilor din România în 2022:

1. Dragoș și Adrian Pavăl – 13 miliarde de lei
2. Ion Țiriac – 8,5 miliarde de lei
3. Daniel Dines – 8 miliarde de lei
4-5. Ion Stoica și Matei Zaharia – 7,5 miliarde de lei
6. Florin și Măriuca Talpeș – 4,7 miliarde de lei
7. Ștefan Vuza – 4,5 miliarde de lei
8. Anastasia Soare – 3,4 miliarde de lei
9. Anca Vlad – 2,8 miliarde de lei
10. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu – 2,5 miliarde de lei

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și