Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, după replicile acide ale lui Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB: „Nu-ţi poţi ataca idolul!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 19:01 / Actualizat: 16 mai 2023, 20:12

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoica, după replicile acide ale lui Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB: „Nu-ţi poţi ataca idolul!

Reacţia lui Mihai Stoica, după replicile acide date de Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB

Mihai Stoica şi Gică Hagi, la finalul unui meci dintre Farul şi FCSB/ Hepta

Reacţia lui Mihai Stoica, după replicile acide date de Gică Hagi pentru Ştefan Târnovanu, înainte de Farul – FCSB, nu a întârziat să apară. Managerul general al roş-albaştrilor a mărturisit că nu vrea să aibă un schimb de replici cu „Regele” sau cu Gică Popescu, deoarece le poartă un respect deosebit acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut o replică dură la adresa lui Ştefan Târnovanu, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB. „Regele” i-a amintit portarului faptul că plâns pe teren după cele 10 goluri primite de la Silkeborg, în Conference League.

Reacţia lui Mihai Stoica, după replicile acide date de Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB

Îndemnat de fani să ia atitudine, Mihai Stoica a declarat că nu vrea să intre într-un clinci cu Gică Hagi, indiferent de declaraţiile „Regelui”. MM a transmis faptul că niciodată nu face un pas în spate atunci când anumiţi jucători ai FCSB-ului sunt atacaţi, însă există şi excepţii.

Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Gică Hagi este idolul său, de mai bine de 40 de ani, şi ca urmare, nu poate intra într-un conflict cu acesta. Acesta lucru se aplică şi în cazul lui Gică Popescu, căruia MM îi poartă un respect aparte.

„Niciodată n-am dat înapoi când au fost atacuri la adresa echipei, în special a fotbaliștilor noștri. Nu mă refer la replici date unor specimene care nu știu altceva decât să jignească. Pentru ăștia apăs tasta IGNORE.

Reclamă
Reclamă

Totuși, n-am replicat celor datorită cărora am devenit stelist, indiferent de ceea ce a venit dinspre ei. Mă refer la monștri sacri ca Marcel Răducanu sau Tudorel Stoica. Singura polemică pe care o regret a fost cu Liță Dumitru, dar am avut timp să repar ce am făcut și relația noastră este excelentă.

Introducerea am făcut-o pentru ca cei care-mi solicită să le răspund adversarilor de duminică să înțeleagă că nu poți ataca idolul pe care-l ai de 40 ani. Iar în cazul meu, el este și va fi Gică Hagi. Spun doar că vreau să câștige titlul cine merită și să fie un arbitraj corect!

P.S. Cu Gică Popescu nu m-aș certa indiferent care ar fi miza. Sentimentele pe care le nutresc față de el nu le poate înțelege nimeni. Sau poate doar el”, s arată în mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Gică Hagi, răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu

Gică Hagi a avut un răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu. „Regele” a răbufnit când a auzit ce declaraţii au oferit jucătorii de la FCSB după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

„Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul„, a declarat portarul roş-albaştrilor la finalul meciului de pe Arena Naţională. Reacţia lui Hagi nu s-a lăsat mult aşteptată.

Managerul tehnic de la Farul i-a amintit de cele 10 goluri primite cu Silkeborg, în Conference League.

„(Moderator: Voi pe cei de la FCSB i-aţi provocat? Târnovanu a fost extrem de agresiv la adresa voastră…) Vom vedea. Nu, absolut nimic! Poate când juca la Iaşi, el ştie. Vine meciul, vom vedea.

Sunt lucruri normale, fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu-i amintesc de 10-0 când plângea pe teren. Poate plânge duminică iar.

Şi l-am văzut plângând. E bine să îşi vadă de drumul lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. A demonstrat tuturor, lumea e mulţumită! Ei să vorbească de echipa lor, că noi nu am vorbit de ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și