Închide meniul

Marius Șumudică, reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid: „Și-au schimbat obiectivele în fiecare săptămână!”

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 10:25

Reclamă
Marius Șumudică, reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid: Și-au schimbat obiectivele în fiecare săptămână!”

Marius Şumudică dă primul "tun" la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Șumudică a avut o reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid. Antrenorul lui Al Raed consideră că sezonul acesta este unul ratat pentru giuleșteni, deoarece vor încheia, cel mai probabil, pe locul cinci play-off-ul. De asemenea, antrenorul a mai declarat că nu este de acord cu tactica din cadrul clubului vișiniu, declarând că obiectivele echipei s-au schimbat de la o săptămână la alta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va duela cu Universitatea Craiova, în următoarea rundă de play-off. Giuleștenii își pot asigura locul patru din play-off, dacă reușesc să îi învingă pe oltenii lui Eugen Neagoe.

Marius Șumudică, reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid

Marius Șumudică s-a arătat revoltat de faptul că Rapid, în anul centenarului, termină sezonul în afara locurilor care să asigure prezența în cupele europene.

De asemenea, antrenorul lui Al Raed le-a amintit giuleștenilor că unele dintre obiective, la începutul sezonului, au fost câștigarea Cupei României și clasarea pe un loc de podium.

„Trebuie să fim corecți, anul ăsta se împlinesc 100 de ani. Sunt 100 de ani, este anul centenarului, este anul în care Rapid va termina pe locul 5, iar pentru mine este un insucces acest sezon. Eu nu agreez acest obiectiv, păi Rapid și-a schimbat obiectivele în fiecare săptămână.

Reclamă

Astea au fost obiectivele Rapidului la începutul sezonului, țin eu minte: să intre în play-off și să câștige Cupa. Au intrat în play-off și apoi au anunțat că se luptă pentru calificarea în cupele europene”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Șumudică a transmis faptul că regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra în Arabia Saudită. „Șumi” este convins că pentru fostul selecționer este o înfrângere greu de digerat. De asemenea, Șumudică a mai dezvăluit și ce mesaj i-a scris lui Mirel Rădoi.

Marius Șumudică a dezvăluit că a purtat un scurt dialog cu Cosmin Contra, mărturisind că regretă că acesta este nevoit să depășească o înfrângere cu 5-0. „Șumi” susține că îi pare rău că a învins un antrenor român în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, antrenorul lui Al Raed a mărturisit că i-a dat un mesaj și lui Mirel Rădoi, după ce trupa fostului selecționer, Al-Tai, a fost învinsă dramatic, după ce a condus cu 3-0.

„Am vorbit puțin, când ne-am salutat. Eu am superstițiile mele, nu ies din cabină până merg la bancă. Am rămas după meci și am vorbit. Ce să zic? Îmi pare rău că e antrenor român și s-a terminat cu un astfel de scor. Nu e ușor să pierzi 0-5, lumea vorbește.

Suntem trei antrenori români aici. Mirel a trăit și el o dramă acum două etape, a condus 3-0 și a pierdut în ultimul minut. Chiar i-am dat mesaj după meciul ăla.

E clar că am fost foarte bucuros, dar era clar că îmi părea rău că am învins un antrenor român. Cosmin chiar e un antrenor bun”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și