Închide meniul

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită: „Nu e ușor să pierzi așa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 8:53

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită: Nu e ușor să pierzi așa!”

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / Twitter

Marius Șumudică a transmis faptul că regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra în Arabia Saudită. „Șumi” este convins că pentru fostul selecționer este o înfrângere greu de digerat.  De asemenea, Șumudică a mai dezvăluit și ce mesaj i-a scris lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică s-a impus în duelul cu Cosmin Contra, din prima ligă din Arabia Saudită. Al Raed a învins-o pe Damac cu 5-0, iar antrenorul român a făcut spectacol la finalul meciului.

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Șumudică a dezvăluit că a purtat un scurt dialog cu Cosmin Contra, mărturisind că regretă că acesta este nevoit să depășească o înfrângere cu 5-0. „Șumi” susține că îi pare rău că a învins un antrenor român în Arabia Saudită.

De asemenea, antrenorul lui Al Raed a mărturisit că i-a dat un mesaj și lui Mirel Rădoi, după ce trupa fostului selecționer, Al-Tai, a fost învinsă dramatic, după ce a condus cu 3-0.

„Am vorbit puțin, când ne-am salutat. Eu am superstițiile mele, nu ies din cabină până merg la bancă. Am rămas după meci și am vorbit. Ce să zic? Îmi pare rău că e antrenor român și s-a terminat cu un astfel de scor. Nu e ușor să pierzi 0-5, lumea vorbește.

Reclamă

Suntem trei antrenori români aici. Mirel a trăit și el o dramă acum două etape, a condus 3-0 și a pierdut în ultimul minut. Chiar i-am dat mesaj după meciul ăla.

E clar că am fost foarte bucuros, dar era clar că îmi părea rău că am învins un antrenor român. Cosmin chiar e un antrenor bun”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Marius Şumudică, dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu! Ce răspuns a dat

Marius Şumudică e dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Al Raed a confrimat faptul că clujenii sunt interesați de serviciile sale, și a dezvăluit ce răspuns le-a oferit acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică a răspuns că nu se pune acum problema ca el să se întoarcă în fotbalul românesc.

Chiar dacă a plecat cu scandal de la CFR Cluj, Şumudică a mărturisit că are o relaţie bună cu patronul ardelenilor, Neluţu Varga.

„Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra
  • Ce a declarat antrenorul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și