Închide meniul

Bernardo Silva, dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid! Mijlocaşul „cetăţenilor” l-a învins de două ori pe un Courtois aflat în zi mare

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 22:48

Reclamă
Bernardo Silva, dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid! Mijlocaşul cetăţenilor” l-a învins de două ori pe un Courtois aflat în zi mare

Bernardo Silva, dublă de senzaţie în Manchester City - Real Madrid

Bernardo Silva sărbătoreşte primul gol al meciului Manchester City - Real Madrid / Profimedia Images

Bernardo Silva a marcat o dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid. Mijlocaşul „cetăţenilor” l-a învins pe Thibaut Courtois în două rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 23. El a finalizat perfect, la colţul scurt, după ce a primit o pasă foarte bună de la Kevin De Bruyne.

Bernardo Silva, dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid

Ulterior, în minutul 37, Bernardo Silva a majorat diferenţa lui City cu o lovitură de cap.

Aflat într-o zi de graţie, după două parade miraculoase în faţa lui Haaland, Thibaut Courtois nu a avut ce să facă la niciunul dintre golurile lui Bernardo Silva.

Real Madrid nu a contat în primele 25 de minute ale partidei. La un moment dat, Manchester City avea o posesie de aproape 80%.

Reclamă

Ulterior, Real Madrid a avut o bară, după un şut violent al lui Toni Kroos.

Mihai Stoica, uluit de o decizie a lui Carlo Ancelotti înainte de Manchester City – Real Madrid: „Senzaţional, chiar nu mă aşteptam la asta”

Mihai Stoica a fost uluit de o decizie a lui Carlo Ancelotti înainte de Manchester City – Real Madrid. Antrenorul lui Real a decis să nu îl titularizeze pe Rudiger în returul semifinalei de Liga Campionilor.

Mihai Stoica nu se aştepta de niciun fel la aşa ceva, având în vedere forma lui Rudiger.

Reclamă 4 / 0/3

City este favorită, da. Mai ales că în ultima perioadă a ieșit la rampă și Gundogan. El părea în umbra lui Silva, De Bruyne sau Haaland.

Nu joacă Rudiger? Senzațional! Fantastic, eu chiar nu mă așteptam la asta. Mă așteptam să joace Alaba în stânga.

Rudiger l-a făcut pe Haaland să atingă minge de 7 ori, l-a năucit la cum îl marca”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric!

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric! După ce l-a depăşit pe Sir Alex Ferguson la cele mai multe victorii ca antrenor în Liga Campionilor, în această seară Carlo Ancelotti îl va întrece iar pe fostul tehnician legendar al lui Manchester United.

„Don Carlo” va deveni după Manchester City – Real Madrid antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor.

Sir Alex Ferguson, deţinătorul precedentului record de meciuri antrenate în Liga Campionilor, avea 190 de jocuri pe bancă în cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

În luna noiembrie a anului trecut, Carlo Ancelotti îl depăşea pe Sir Alex Ferguson la numărul de victorii ca antrenor în Liga Campionilor.

Reclamă

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid: „Trebuie să avem un caracter puternic!”

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj clar înainte de duelul dintre Manchester City şi Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” a declarat că diferenţa va fi făcută de caracterul jucătorilor, aceştia având nevoie de curaj într-un meci cu o miză atât de mare.

(n.r. Care este planul pentru mâine?) Simplu: încercăm să facem un joc mai bun decât în prima manșă, pentru că putem face mai bine atât individual, cât și colectiv.

(n.r. Ce va face diferența) Curajul este fundamental în acest tip de meci. Trebuie să avem un caracter puternic pentru a putea să îndurăm și să suferim.

Ei bine, în tranziții suntem foarte periculoși, dar nu cred că vom vedea multe tranziții mâine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform as.com.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și