Închide meniul

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric! Antrenorul lui Real Madrid îl depăşeşte iar pe Sir Alex Ferguson

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 21:29

Reclamă
Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric! Antrenorul lui Real Madrid îl depăşeşte iar pe Sir Alex Ferguson

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric!

Carlo Ancelotti, într-o conferinţă de presă / Hepta

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric! După ce l-a depăşit pe Sir Alex Ferguson la cele mai multe victorii ca antrenor în Liga Campionilor, în această seară Carlo Ancelotti îl va întrece iar pe fostul tehnician legendar al lui Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Don Carlo” va deveni după Manchester City – Real Madrid antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor.

Carlo Ancelotti doboară un alt record istoric!

Meciul Manchester City – Real Madrid va fi cel de al 191-lea ca antrenor în Liga Campionilor pentru Carlo Ancelotti.

Sir Alex Ferguson, deţinătorul precedentului record de meciuri antrenate în Liga Campionilor, avea 190 de jocuri pe bancă în cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

În luna noiembrie a anului trecut, Carlo Ancelotti îl depăşea pe Sir Alex Ferguson la numărul de victorii ca antrenor în Liga Campionilor.

Reclamă

Carlo Ancelotti a doborât un record uluitor în UEFA Champions League!

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a doborât un record uluitor în UEFA Champions League! În noiembrie 2022, tehnicianul de 63 de ani l-a depășit pe Sir Alex Ferguson într-un clasament fabulos.

Succesul cu Celtic, din noiembrie 2022, a fost cel cu numărul 103 în Liga Campionilor pentru Carlo Ancelotti, Sir Alex Ferguson având 102. Dintre aceste victorii înregistrate de tehnicianul italian, 32 au fost pe banca lui Real Madrid, alături de care a cucerit trofeul UEFA Champions League în sezonul precedent.

Carlo Ancelotti a cucerit de patru ori trofeul Champions League. Italianul a triumfat de două ori alături de Real Madrid, în 2022 și 2014, și tot de două ori alături de AC Milan, în 2003 și 2007.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid: „Trebuie să avem un caracter puternic!”

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj clar înainte de duelul dintre Manchester City şi Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” a declarat că diferenţa va fi făcută de caracterul jucătorilor, aceştia având nevoie de curaj într-un meci cu o miză atât de mare.

(n.r. Care este planul pentru mâine?) Simplu: încercăm să facem un joc mai bun decât în prima manșă, pentru că putem face mai bine atât individual, cât și colectiv.

(n.r. Ce va face diferența) Curajul este fundamental în acest tip de meci. Trebuie să avem un caracter puternic pentru a putea să îndurăm și să suferim.

Ei bine, în tranziții suntem foarte periculoși, dar nu cred că vom vedea multe tranziții mâine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform as.com.

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Managerul „cetăţenilor” susţine că nu „va gândi mult” tactica meciului cu „galacticii”, deşi este conştient de miza imensă a confruntării.

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, cunoscut pentru inspiraţiile sale tactice care s-au întors uneori împotriva lui în meciurile mari, a promis ă „nu va gândi prea mult” înaintea partidei de miercuri cu Real Madrid.

Veţi vedea mâine, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va… Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor”, a spus Guardiola.

Reclamă

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (…) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani”, a spus tehnicianul spaniol, conform agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și