Închide meniul

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu: „Obiectivul se schimbă!”. Rapid pregăteşte o campanie de transferuri spectaculoasă în anul centenar!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 17:31

Reclamă
Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu: „Obiectivul se schimbă!. Rapid pregăteşte o campanie de transferuri spectaculoasă în anul centenar!

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu şi îl anunţă că au aşteptări uriaşe de la următorul sezon din Liga 1. Spre deosebire de această ediţie de campionat, când obiectivul Rapidului a fost calificarea în play-off, conducătorii clubului din Giuleşti anunţă că vor cu orice preţ titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii Rapidului l-au reconfirmat în funcţie pe Adi Mutu, înainte de sărbătoarea centenarului. I-au transmis „Briliantului” că trebuie să aducă trofeul de campioană, la 21 de ani după cel cucerit de alb-vişinii cu Mircea Rednic pe bancă.

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar, este clar că tot timpul este loc de mai bine. Sezonul următor, obiectivul se schimbă, trebuie să fim în primele trei și să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu echipele cele mai bune ale campionatului„, a declarat preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae.

Șampania, la 100 de ani, urmează sigur, titlul.. o să vedem. (Reporter: Vișinata, când urmează?) Tot la 100 de ani, bem mai multe. Trebuie să arătăm ca o echipă, anul viitor, să-l și câștigăm. Mutu are postul asigurat pentru sezonul următor, am mai spus asta„, a precizat acţionarul Rapidului, Victor Angelescu.

Rapidiştii se pregătesc intens pentru perioada de mercato. Sunt gata să facă transferuri de titlu. Chiar dacă s-a vehiculat numele lui, Mario Balotelli nu este pe lista grupării din Grant.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi sau trei suntem foarte aproape să semnăm. Sperăm să putem să-i aducem pe cei 5 sau 6 jucători, de la început, ca să poată să facă cantonamentul cu Adi și cu echipa„, a declarat Victor Angelescu.

Suntem în tratative cu anumiți jucători, sunt și câțiva care vor pleca, trebuie să ne întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul în sezonul următor.

(Reporter: Pe Balotelli îl mai așteptați?) Nu știu de unde ați scos-o pe asta cu Balotelli, am mai auzit fel de fel de zvonuri, dar, asta cu Balotelli e ceva de… (Reporter: E cineva pe drum?) Moș Crăciun„, a glumit Daniel Niculae.

Reclamă

Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid

Rapid se bazează pe veteranii din defensivă şi în sezonul viitor. Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid. Fundaşul brazilian a fost om de bază în apărarea lui Adrian Mutu, în acest sezon.

Giuleştenii l-au convins pe fundaşul brazilian de 36 de ani să îşi mai prelungească înţelegerea pe încă un sezon, până în vara lui 2024. Morais a oferit şi câteva declaraţii, după ce a semnat noul contract cu Rapid, declarându-se foarte fericit că poate continua în Giuleşti.

Sunt fericit că voi mai putea juca încă un sezon la Rapid. Este un club minunat, care a intrat iremediabil în sufletul meu, cu niște suporteri incredibili.

Sper să le oferim cât mai multe bucurii, pentru că ei mereu au fost alături de noi, la bine și la rău, și merită tot ce e mai bun. Hai Rapid!”, a declarat Junior Morais, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Rapid.

Junior Morais a fost unul dintre cei mai utilizaţi jucători din cadrul lotului lui Adrian Mutu, în acest sezon. Fundaşul, care va împlini 37 de ani în această vară, a bifat 36 de meciuri pentru gruparea giuleşteană, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere o pasă de gol.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și