Închide meniul

Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid! Anunţul postat de clubul giuleştean

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 18:30

Reclamă
Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid! Anunţul postat de clubul giuleştean

Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid

Junior Morais a semnat un nou contract cu Rapid/ Facebook Rapid

Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid, pe încă un sezon. Anunţul a fost făcut de clubul giuleştean, într-o postare pe contul oficial de Facebook. Fundaşul brazilian a fost om de bază în apărarea lui Adrian Mutu, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte de duelul cu Universitatea Craiova, duel care poate decide echipa care va încheia play-off-ul pe locul al patrulea.

Junior Morais şi-a prelungit contractul cu Rapid

Contractul lui Junior Morais cu Rapid expira la finalul acestui sezon. Giuleştenii l-au convins pe fundaşul brazilian de 36 de ani să îşi mai prelungească înţelegerea pe încă un sezon, până în vara lui 2024.

Morais a oferit şi câteva declaraţii, după ce a semnat noul contract cu Rapid, declarându-se foarte fericit că poate continua în Giuleşti.

„Sunt fericit că voi mai putea juca încă un sezon la Rapid. Este un club minunat, care a intrat iremediabil în sufletul meu, cu niște suporteri incredibili.

Reclamă

Sper să le oferim cât mai multe bucurii, pentru că ei mereu au fost alături de noi, la bine și la rău, și merită tot ce e mai bun. Hai Rapid!”, a declarat Junior Morais, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Rapid.

Junior Morais a fost unul dintre cei mai utilizaţi jucători din cadrul lotului lui Adrian Mutu, în acest sezon. Fundaşul, care va împlini 37 de ani în această vară, a bifat 36 de meciuri pentru gruparea giuleşteană, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere o pasă de gol.

Născut în San Luis (Brazilia), Júnior a mai jucat în carieră la São Cristóvão, Freamunde, Astra Giurgiu, FCSB şi Gaziantep. În vârstă de 36 de ani, el a câştigat un titlu de campion, o Cupă a României şi două Supercupe ale României, toate cu formaţia giurgiuveană.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Adrian Mutu, despre posibilul transfer al lui Mario Balotelli la Rapid

Adi Mutu a ţinut să afirme că nu îl vrea pe Mario Balotelli la Rapid. Numele atacantului italian de 32 de ani ar fi ajuns pe lista de transferuri a giuleştenilor, dar „Briliantul” le-a transmis fanilor că nu îşi doreşte să îl antreneze pe fotbalistul de la FC Sion.

Balotelli are un CV de senzaţie. A câştigat trei titluri şi UEFA Champions League cu Inter, iar în 2012 a fost campion în Premier League cu Manchester City. „Super Mario” este însă unul dintre cei mai problematici jucători din cauza temperamentului său. În acest sezon a înscris 6 goluri în 17 meciuri din campionatul Elveţiei.

Mutu nu vrea să audă de venirea lui Balotelli, dar îl aşteaptă în schimb pe Cătălin Cîrjan. Mijlocaşul de 20 de ani joacă la echipa a doua a lui Arsenal şi s-a antrenat de mai multe ori cu starurile lui Mikel Arteta.

„(Reporter: Cum merg negocierile cu Arsenal pentru Cîrjan?) Nu ştiu, asta întrebaţi-l pe Nico (n.r. Daniel Niculae), pe Victor (n.r. Victor Angelescu), ei se ocupă de lucrul ăsta. În schimb, ceea ce pot să spun eu e că este un jucător pe care l-am analizat şi care îmi place foarte mult. Acum rămâne tot timpul semnul de întrebare, să vedem cum s-ar putea descurca la seniori.

Nu este nimic adevărat şi nu are cum să vină Balotelli aici, în primul rând pentru că nu l-aş vedea… în afară de numele imens pe care îl are, nu văd folosul lui în echipa Rapidului. Rapid construieşte, transferă şi face nu numai pentru prezent, dar şi pentru viitor„, a declarat Adi Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și