Închide meniul

„Unde poate ajunge Erling Haaland?”. Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat. Ce a spus Rafaela Pimenta despre clauza norvegianului

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 18:41

Reclamă
„Unde poate ajunge Erling Haaland?. Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat. Ce a spus Rafaela Pimenta despre clauza norvegianului

"Unde poate ajunge Erling Haaland?". Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat

Rafaela Pimenta este impresarul lui Erling Haaland / Colaj Profimediaimages

Unde poate ajunge Erling Haaland?” a fost întrebarea la care Rafaela Pimenta, agentul golgheterului de la Manchester City, nu s-a ferit să răspundă. Norvegianul în vârstă de 22 de ani este cel mai râvinit jucător din fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland nu a reuşit să înscrie în Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League, dar continuă să fie golgheterul competiţiei. Are 12 reuşite în această ediţie şi a mai scos din cursă un rival, pe Vinicius Junior (7). Niciun jucător de la finalista Inter nu îi poate ameninţa primul loc.

„Unde poate ajunge Erling Haaland?”. Răspunsul oferit de Rafaela Pimenta

La primul sezon în tricoul lui City, Erling Haaland a contribuit deja la 60 de goluri. În 48 de meciuri, starul lui Guardiola are 52 de reuşite şi 8 pase decisive! Întrebată unde ar putea să se transfere Haaland, Rafaela Pimenta nu s-a ferit de cuvinte.

Oriunde vrea el. Este un jucător cum nu s-a mai văzut vreodată. Pentru mine, calităţile lui sunt impresionante. Este capabil să se adapteze rapid la un nou club, la un nou antrenor… parcă ar fi fost mereu acolo. Asta oferă multă liniște sufletească și îţi permite să mergeți mai departe.

Este foarte calm în viața profesională și personală, are calitate, este la locul potrivit, cu echipa potrivită și antrenorul potrivit. În Brazilia spunem că cerul este limita. Cred că va doborî toate recordurile„, a spus Rafaela Pimenta într-un interviu pentru mundodeportivo.com.

Reclamă

Impresarul a fost întrebat şi despre presupusa clauza de reziliere a lui Haaland, de 180 de milioane de euro, care nu a fost confirmată de conducătorii liderului din Premier League.

Nu ştiu nimic despre ce se spune. S-au vorbit multe, fie că a fost vorba despre Guardiola, bunica sau mama lui Haaland. Nu am nimic de clarificat. Misterul acestei povești este foarte drăguț, pentru că nu știi unde este, la fel ca şi ascunzătoarea comorilor. E mai fumos aşa. Eu, ca şi avocat, nu pot dezvălui clauze din contracte„, a declarat Rafaela.

Thibaut Courtois, intervenţii magistrale în faţa lui Erling Haaland

Erling Haaland a ratat din toate poziţiile pe Etihad. În minutul 13, Grealish i-a trimis o centrare perfectă norvegianului, care a reluat mingea cu capul, din interiorul careului mic. Courtois a fost senzaţional şi a respins cu coapsa. L-a făcut pe Haaland să îşi pună mâinile în cap!

Reclamă 4 / 0/3

„Tunetul Nordului”, care a doborât în acest sezon record după record, a mai avut o ocazie uriaşă în minutul 21. Kevin De Bruyne a centrat la colţul lung, Akanji l-a servit pe Haaland, care a ratat din nou incredibil. Chiar dacă lovitura lui de cap a fost mult mai bine plasată, Courtois a scos cu vârful degetelor în corner.

Portarul belgian a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii. Bucuria a fost de scurtă durată. La următorul atac, Bernardo Silva nu a mai ratat şi a deschis scorul. În cele din urmă, „cetăţenii” au înscris pe bandă rulantă şi au obţinut o victorie istorică, cu 4-0.

Haaland poate câştiga o triplă fabuloasă la chiar primul său sezon la City: titlu în Premier League, Champions League şi Cupa Angliei. „Cetăţenii” pot deveni campioni în Anglia chiar în acest weekend. Finala din Liga Campionilor, Manchester City – Inter, se va disputa pe 10 iunie la Instanbul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și