Închide meniul

„Unde poate ajunge Erling Haaland?”. Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat. Ce a spus Rafaela Pimenta despre clauza norvegianului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 18:41

„Unde poate ajunge Erling Haaland?. Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat. Ce a spus Rafaela Pimenta despre clauza norvegianului

"Unde poate ajunge Erling Haaland?". Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat

Rafaela Pimenta este impresarul lui Erling Haaland / Colaj Profimediaimages

Unde poate ajunge Erling Haaland?” a fost întrebarea la care Rafaela Pimenta, agentul golgheterului de la Manchester City, nu s-a ferit să răspundă. Norvegianul în vârstă de 22 de ani este cel mai râvinit jucător din fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland nu a reuşit să înscrie în Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League, dar continuă să fie golgheterul competiţiei. Are 12 reuşite în această ediţie şi a mai scos din cursă un rival, pe Vinicius Junior (7). Niciun jucător de la finalista Inter nu îi poate ameninţa primul loc.

„Unde poate ajunge Erling Haaland?”. Răspunsul oferit de Rafaela Pimenta

La primul sezon în tricoul lui City, Erling Haaland a contribuit deja la 60 de goluri. În 48 de meciuri, starul lui Guardiola are 52 de reuşite şi 8 pase decisive! Întrebată unde ar putea să se transfere Haaland, Rafaela Pimenta nu s-a ferit de cuvinte.

Oriunde vrea el. Este un jucător cum nu s-a mai văzut vreodată. Pentru mine, calităţile lui sunt impresionante. Este capabil să se adapteze rapid la un nou club, la un nou antrenor… parcă ar fi fost mereu acolo. Asta oferă multă liniște sufletească și îţi permite să mergeți mai departe.

Este foarte calm în viața profesională și personală, are calitate, este la locul potrivit, cu echipa potrivită și antrenorul potrivit. În Brazilia spunem că cerul este limita. Cred că va doborî toate recordurile„, a spus Rafaela Pimenta într-un interviu pentru mundodeportivo.com.

Reclamă

Impresarul a fost întrebat şi despre presupusa clauza de reziliere a lui Haaland, de 180 de milioane de euro, care nu a fost confirmată de conducătorii liderului din Premier League.

Nu ştiu nimic despre ce se spune. S-au vorbit multe, fie că a fost vorba despre Guardiola, bunica sau mama lui Haaland. Nu am nimic de clarificat. Misterul acestei povești este foarte drăguț, pentru că nu știi unde este, la fel ca şi ascunzătoarea comorilor. E mai fumos aşa. Eu, ca şi avocat, nu pot dezvălui clauze din contracte„, a declarat Rafaela.

Thibaut Courtois, intervenţii magistrale în faţa lui Erling Haaland

Erling Haaland a ratat din toate poziţiile pe Etihad. În minutul 13, Grealish i-a trimis o centrare perfectă norvegianului, care a reluat mingea cu capul, din interiorul careului mic. Courtois a fost senzaţional şi a respins cu coapsa. L-a făcut pe Haaland să îşi pună mâinile în cap!

Reclamă 4 / 0/3

„Tunetul Nordului”, care a doborât în acest sezon record după record, a mai avut o ocazie uriaşă în minutul 21. Kevin De Bruyne a centrat la colţul lung, Akanji l-a servit pe Haaland, care a ratat din nou incredibil. Chiar dacă lovitura lui de cap a fost mult mai bine plasată, Courtois a scos cu vârful degetelor în corner.

Portarul belgian a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii. Bucuria a fost de scurtă durată. La următorul atac, Bernardo Silva nu a mai ratat şi a deschis scorul. În cele din urmă, „cetăţenii” au înscris pe bandă rulantă şi au obţinut o victorie istorică, cu 4-0.

Haaland poate câştiga o triplă fabuloasă la chiar primul său sezon la City: titlu în Premier League, Champions League şi Cupa Angliei. „Cetăţenii” pot deveni campioni în Anglia chiar în acest weekend. Finala din Liga Campionilor, Manchester City – Inter, se va disputa pe 10 iunie la Instanbul.

Recomandări
  • Rafaela Pimenta a vorbit despre viitorul lui Erling Haaland
  • Anunţul făcut de agentul starului de la Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și