Închide meniul

Momente dramatice după retrogradarea Chindiei! Antrenorului de portari de la Chindia i s-a făcut rău. Popa, discurs dur: „Ne-am bătut joc de acest club”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2023, 22:28

Reclamă
Momente dramatice după retrogradarea Chindiei! Antrenorului de portari de la Chindia i s-a făcut rău. Popa, discurs dur: „Ne-am bătut joc de acest club

Daniel Popa, discurs dur după retrogradarea Chindiei

Hepta

Momente dramatice după retrogradarea Chindiei în Liga 2. Antrenorului de portari al dâmboviţenilor i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia Târgovişte a retrogradat direct în Liga 2, după ce nu a reuşit să învingă pe FC Voluntari. Echipa lui Toni Petrea a remizat, scor 2-2, în timp ce FC Argeş a învins pe Petrolul la scor de neprezentare.

Momente dramatice după retrogradarea Chindiei

Antrenorul cu portarii de la Chindia, Dumitru Hotoboc, a avut probleme de sănătate, iar o ambulanţă a venit în zona vestiarelor, conform digisport.ro. Din fericire, Hotoboc şi-a revenit.

Daniel Popa, atacantul celor de la Chindia, a avut un discurs dur după ce echipa lui Toni Petrea a retrogradat.

„Noi ne-am bătut joc de acest club pentru că puteam să facem mai multe nu în meciul acesta, ci în meciurile anterioare. Pe mine mă înjură lumea, nu pe ceilalţi„, a spus Daniel Popa.

Reclamă

Chindia – FC Voluntari 2-2. Echipa lui Toni Petrea a retrogradat direct în Liga 2

Chindia şi-a inaugurat stadionul cu o contraperformanţă: echipa a retrogradat din Superligă şi va juca la anul în Liga 2.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, prin două goluri marcate pe final de repriză. În minutul 42, la o degajare a portarului Mihai Popa, fundaşii Orozco şi Celea au gafat nepermis, iar mingea a juns la Nemec. Acesta a pătruns în careu şi a şutat în portarul Moldovan, dar Damaşcan a reluat în plasă mingea respinsă de goalkeeperul gazdelor. În minutul 45+2 Kevin Meleke a făcut 2-0 pentru Voluntari.

Chindia a revenit în joc prin Neguţ, care a redus din diferenţă în minutul 48, iar în minutul 75 gazele au egalat printr-un şut superb al lui Şerban.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a terminat pe locul 9, cu 23 de puncte, iar FC Voluntari este pe locul secund în play-out, cu 34 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și