Închide meniul

Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB: „Încă nu suntem fantastici sau geniali, dar am pus în spatele nostru echipe bune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 18:14

Reclamă
Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB: „Încă nu suntem fantastici sau geniali, dar am pus în spatele nostru echipe bune!

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe / Captură Antena Sport

Gică Hagi a avut discurs puternic înainte de Farul – FCSB, meciul care poate decide campioana în Liga 1. Dacă va câştigat partida cu FCSB, echipa lui Hagi va deveni campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este pe primul loc în clasament şi mai are doar un singur punct în faţa celor de la FCSB. Deşi a dominat cu autoritate sezonul regular, Hagi spune că jucătorii săi nu au ajuns să fie „geniali şi fantastici”.

Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB

„Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene. Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar”, a  spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi trebuie să se descurce fără golgheterul Denis Alibec în derby-ul cu FCSB. Întrebat dacă are şi alte probleme de lot, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci foarte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:44

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

23:33

LIVE VIDEOSuedia – Finlanda și SUA – Cehia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

23:16

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

23:15

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

22:41

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

22:34

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și