Închide meniul

Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB: „Încă nu suntem fantastici sau geniali, dar am pus în spatele nostru echipe bune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 18:14

Reclamă
Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB: „Încă nu suntem fantastici sau geniali, dar am pus în spatele nostru echipe bune!

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe / Captură Antena Sport

Gică Hagi a avut discurs puternic înainte de Farul – FCSB, meciul care poate decide campioana în Liga 1. Dacă va câştigat partida cu FCSB, echipa lui Hagi va deveni campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este pe primul loc în clasament şi mai are doar un singur punct în faţa celor de la FCSB. Deşi a dominat cu autoritate sezonul regular, Hagi spune că jucătorii săi nu au ajuns să fie „geniali şi fantastici”.

Gică Hagi, discurs puternic înainte de Farul – FCSB

„Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene. Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar”, a  spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi trebuie să se descurce fără golgheterul Denis Alibec în derby-ul cu FCSB. Întrebat dacă are şi alte probleme de lot, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.

Reclamă

Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci foarte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și