Închide meniul

Gigi Becali începe campania de transferuri! Primul jucător pe care e gata să îl oferteze

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 9:21

Reclamă
Gigi Becali începe campania de transferuri! Primul jucător pe care e gata să îl oferteze

Gigi Becali începe campania de transferuri!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali începe campania de transferuri. Patronul FCSB îl doreşte pe Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali aşteaptă să vadă dacă FC Argeş va rămâne în prima ligă pentru a înainta o ofertă.

Gigi Becali începe campania de transferuri!

Dacă FC Argeş va rămâne în Liga 1, Gigi Becali ar putea achita o sumă de circa 350.000 de euro în schimbul atacantului camerunez.

În cazul în care FC Argeş va retrograda în eşalonul secund, Becali nu ar plăti mai mult de 150.000 de euro pentru Garita, notează sursa citată.

În vârstă de 27 de ani, Arnold Garita e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Camerunezul a avut un sezon foarte bun în tricoul lui FC Argeş. În cele 38 de meciuri jucate pentru piteşteni, în toate competiţiile, Garita a marcat 12 goluri şi a dat o pasă decisivă.

Arnold Garita, exclus din lotul lui FC Argeş în aprilie

În luna aprilie, Arnold Garita a fost exclus din lotul lui FC Argeş, în urma unei altercaţii cu colegul lui de echipă, Boubacar Hanne.

Răzvan Tunaru, managerul sportiv al celor de la FC Argeş, confirma altercaţia de la un antrenament dintre Garita şi Boubacar. El spunea că Garita nu va mai evolua în acest sezon, dar ulterior s-a revenit asupra deciziei. De altfel, Garita a contribuit serios la participarea lui FC Argeş în barajul de menţinere în Liga 1.

Reclamă

Intrat după pauză într-un meci deosebit de important din ultimele etape, cel cu UTA, la scorul de 2-0 pentru arădeni, Garita a marcat două goluri şi meciul s-a încheiat 2-2.

Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, declara managerul sportiv al celor de la FC Argeş, Răzvan Tunaru, conform gsp.ro.

Gigi Becali recunoştea că îl vrea pe Garita

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, recunoştea că şi-l doreşte pe Arnold Garita. Atacantul camerunez l-a impresionat pe milionar prin forţa şi viteza lui.

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, declara anterior Gigi Becali.

Milionarul pregăteşte o campanie de transferuri pentru a câştiga campionatul anul viitor şi a ataca grupele Champions League. Arnold Garita e doar unul dintre jucătorii pe care Becali se pregăteşte să îi transfere.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și