Închide meniul

Arnold Garita a fost exclus din lotul lui FC Argeş! Atacantul francez a sărit la bătaie la antrenamente

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 17:47

Arnold Garita a fost exclus din lotul lui FC Argeş! Atacantul francez a sărit la bătaie la antrenamente

FC Argeş - Dinamo

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

Arnold Garita a fost exclus din lotul lui FC Argeş, după ce a sărit la bătaie la antrenamentele piteştenilor. Managerul sportiv al clubului din Trivale a confirmat acest fapt, şi a declarat că atacantul francez a avut o altercaţie cu un coechipier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a fost pe radarul mai multor echipe din Liga 1, printre care şi FCSB. Atacantul a intrat într-un con d eumbră, după ce FC Argeş a ajuns în subsolul clasamentului.

Arnold Garita a fost exclus din lotul lui FC Argeş, după ce a sărit la bătaie la antrenamnete

Arnold Garita se pare că a avut o dispută cu un coechipier de la FC Argeş, mai exact, cu Boubacar. Acest fapt a fost confirmat de un oficial al clubului din Trivale, care a declarat, totodată, câ în urma acestui incident, atacantul francez a fost exclus şi din lotul piteştenilor, înaintea partidei cu Chindia, de luni.

Răzvan Tunaru, managerul sportiv al celor de la FC Argeş, a mai transmis faptul că Arnold Garita nu va mai evolua la FC Argeş în acest sezon. De asemenea, oficialul piteştenilor susţine că atacantul francez are probleme cu greutatea, şi este npregătit din punct de vedere fizic.

„Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon!

Reclamă

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, a declarat Răzvan Tunaru, conform gsp.ro.

Gigi Becali l-a vrut pe Arnold Garita la FCSB

Arnold Garita a avut evoluţii remarcabile în această ediţie din Liga 1. A înscris 9 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 34 de meciuri. Gigi Becali a recunoscut, în trecut, că îl vrea la FCSB.

„Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita

Reclamă 4 / 0/3

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și