Închide meniul

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali: „E un preşedinte nebun! Azi te place, mâine gata!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 9:53 / Actualizat: 27 mai 2023, 12:23

Reclamă
Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali: „E un preşedinte nebun! Azi te place, mâine gata!

Arnold Garita e dorit de Gigi Becali la FCSB

Profimedia

Arnold Garita a avut o descriere fabuloasă pentru Gigi Becali. Atacantul celor de la FC Argeş este una dintre ţintele celor de la FCSB în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. Garita le-a dezvăluit fanilor, într-un live pe Tik Tok, că Gigi Becali este „cel mai mare preşedinte din România”. De asemenea, Garita a avut şi o descriere plastică pentru patronul de la FCSB.

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește.
Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!” a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Fanii l-au luat la întrebări pe Garita şi depsre posibilul transfer la FCSB. Replica atacantului a venit imediat.

Prietene, mai joc astea două meciuri. După, văd ce se întâmplă. Nu știu dacă voi fi la FCSB. Cel mai important pentru mine este să fiu concentrat înainte de aceste două meciuri cu Dinamo. E o mare problemă dacă FC Argeș nu rămâne în Liga 1„, i-a spus Garita unui fan care l-a întrebat dacă s-a înţeles cu FCSB.

Reclamă

De altfel, Gigi Becali a ezitat să recunoască în trecut că îl vrea pe Garita.

„Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita, doi dintre cei mai buni atacanţi din România. Fostul jucător din Generaţia de Aur i-a lăsat de înţeles lui Gigi Becali că nu trebuie să îl rateze pe golgheterul lui FC Argeş.

Dumitrescu îl vede mai tehnic pe atacantul de 27 de ani al piteştenilor, care a marcat 12 goluri în această ediţie a Ligii 1. „Mister” a vorbit la superlativ despre fotbalistul născut în Camerun şi care e pe lista de transferuri a lui FCSB.

Garita chiar a făcut diferența, totuși. S-a ridicat la un nivel foarte mare. E alt stil față de Compagno. Garita mi se pare că are o tehnică superioară. Are o tehnică superioară față de orice ’9’ din România”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și