Închide meniul

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali: „E un preşedinte nebun! Azi te place, mâine gata!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 9:53 / Actualizat: 27 mai 2023, 12:23

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali: „E un preşedinte nebun! Azi te place, mâine gata!

Arnold Garita e dorit de Gigi Becali la FCSB

Profimedia

Arnold Garita a avut o descriere fabuloasă pentru Gigi Becali. Atacantul celor de la FC Argeş este una dintre ţintele celor de la FCSB în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB. Garita le-a dezvăluit fanilor, într-un live pe Tik Tok, că Gigi Becali este „cel mai mare preşedinte din România”. De asemenea, Garita a avut şi o descriere plastică pentru patronul de la FCSB.

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește.
Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!” a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Fanii l-au luat la întrebări pe Garita şi depsre posibilul transfer la FCSB. Replica atacantului a venit imediat.

Prietene, mai joc astea două meciuri. După, văd ce se întâmplă. Nu știu dacă voi fi la FCSB. Cel mai important pentru mine este să fiu concentrat înainte de aceste două meciuri cu Dinamo. E o mare problemă dacă FC Argeș nu rămâne în Liga 1„, i-a spus Garita unui fan care l-a întrebat dacă s-a înţeles cu FCSB.

Reclamă

De altfel, Gigi Becali a ezitat să recunoască în trecut că îl vrea pe Garita.

„Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita, doi dintre cei mai buni atacanţi din România. Fostul jucător din Generaţia de Aur i-a lăsat de înţeles lui Gigi Becali că nu trebuie să îl rateze pe golgheterul lui FC Argeş.

Dumitrescu îl vede mai tehnic pe atacantul de 27 de ani al piteştenilor, care a marcat 12 goluri în această ediţie a Ligii 1. „Mister” a vorbit la superlativ despre fotbalistul născut în Camerun şi care e pe lista de transferuri a lui FCSB.

Garita chiar a făcut diferența, totuși. S-a ridicat la un nivel foarte mare. E alt stil față de Compagno. Garita mi se pare că are o tehnică superioară. Are o tehnică superioară față de orice ’9’ din România”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Arnold Garita a avut o descriere fabuloasă pentru Gigi Becali
  • Atacantul celor de la FC Argeş este una dintre ţintele celor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și