Închide meniul

Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv! Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic pleacă!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 19:10

Reclamă
Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv! Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic pleacă!

Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv!

Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic, la un meci al lui Bayern Munchen / Profimedia Images

Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv! Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic pleacă de la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliver Kahn avea funcţia de director general, în timp ce Hasan Salihamidzic era director sportiv.

Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv!

Bayern Munchen a anunţat oficial, pe site-ul ei, că Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic părăsesc clubul. Anterior, jurnalistul german Georg Holzner anunţa că Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic vor fi înlocuiţi de Bayern Munchen.

Jan Christian Dreesen va fi noul director general al lui Bayern Munchen, în locul lui Oliver Kahn.

Bayern Munchen a câştigat dramatic titlul, cu un gol marcat în minutul 89 de Musiala. Bayern a învins în deplasare FC Koln, cu 2-1, în timp ce Borussia Dortmund a făcut 2-2 cu Mainz.

Reclamă

Bayern Munchen e campioana Germaniei! Borussia Dortmund – Mainz 2-2, FC Koln – Bayern Munchen 1-2 în ultima etapă

Bayern Munchen e campioana Germaniei! Borussia Dortmund a făcut egal cu Mainz, 2-2 în ultima etapă. De partea cealaltă FC Koln – Bayern Munchen s-a terminat 1-2. Bavarezii au luat dramatic titlul, cu un gol marcat în minutul 89, prin Musiala.

Borussia Dortmund a marcat golul de 2-2 în minutul 96, dar a fost insuficient pentru ca ,,galben-negrii” să smulgă titlul in-extremis.

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga! Nebunie totală la Bayern Munchenen

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga, în faţa rivalei de la Bayern Munchen, fac înconjurul lumii. Bavarezii au devenit campioni în Germania pentru a 11-a oară consecutiv, după un final dramatic de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea ultimei etape, Borussia Dortmund era favorită să câştige titlul. Cu toate acestea, trupa de pe Signal Iduna Park a remizat cu Mainz, scor 2-2, în timp ce Bayern a învins-o pe Koln cu 2-1.

Jucătorii lui Bayern au mers direct la fani, după ce au relizat că au devenit campioni în acest sezon de Bundesliga. Este nebunie generală în tribunele stadionului Allianz Arena, stadion care a fost umplut până la refuz pentru duelul cu Koln.

De cealaltă parte, la Dortmund este un dezastru. Trupa lui Edin Terzic a depins doar de ea pentru a deveni campioană în acest sezon. Borussia a făcut egal cu Mainz, pe teren propriu, iar imediat după fluierul final de meci, jucătorii s-au prăbuşit pe gazon.

Bayern Munchen, campioană pentru a 11-a oară la rând

Şi bavarezii lui Thomas Tuchel au avut emoţii în confruntarea cu Koln, deoarece cu un rezultat de egalitate, Borussia Dortmund reuşea să câştige titlu.

Bayern s-a văzut egalată de Koln în minutul 81, şi fanii lui Borussia Dortmund începeau să spere. Cu toate acestea, nebunia s-a declanşat la Munchen după ce Musiala a marcat în minutul 89.

La finalul meciului, jucătorii şi staff-ul lui Bayern au urmărit pe telefoane, pe teren, finalul meciului Borussiei Dortmund, iar ulterior au declanşat nebunia.

Este cel de-al 11-lea titlu consecutiv cucerit de Bayern Munchen, şi al 33-lea din istorie, record absolut în Germania.

Reclamă

De cealaltă parte, pentru Borrusia Dortmund ar fi fost al nouălea titlu din istorie, dacă reuşeau să se impună în acest sezon.

Cele două rivale au încheiat la egalitate acest sezon de Bundesliga, însă Bayern Munchen a fost avantajată de golaverajul superior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și