Închide meniul
Foto

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga! Nebunie totală la Bayern Munchen

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 18:55

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga! Nebunie totală la Bayern Munchen

Imaginile bucuriei lui Bayern Munchen, după ce a câştigat titlul în Budesliga | Dezastru la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund şi Bayern Munchen/ Colaj Profimedia, Digi Sport

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga, în faţa rivalei de la Bayern Munchen, fac înconjurul lumii. Bavarezii au devenit campioni în Germania pentru a 11-a oară consecutiv, după un final dramatic de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea ultimei etape, Borussia Dortmund era favorită să câştige titlul. Cu toate acestea, trupa de pe Signal Iduna Park a remizat cu Mainz, scor 2-2, în timp ce Bayern a învins-o pe Koln cu 2-1.

Imaginile dezastrului de la Borussia Dortmund, după ce echipa a ratat titlul în Bundesliga, în faţa lui Bayern Munchen

Jucătorii lui Bayern au mers direct la fani, după ce au relizat că au devenit campioni în acest sezon de Bundesliga. Este nebunie generală în tribunele stadionului Allianz Arena, stadion care a fost umplut până la refuz pentru duelul cu Koln.

De cealaltă parte, la Dortmund este un dezastru. Trupa lui Edin Terzic a depins doar de ea pentru a deveni campioană în acest sezon. Borussia a făcut egal cu Mainz, pe teren propriu, iar imediat după fluierul final de meci, jucătorii s-au prăbuşit pe gazon.

Reclamă

Fanii echipei lui Edin Terzic nu au părăsit tribunele arenei Signal Iduna Park, ci au rămas şi au început să cânte, chiar dacă echipa a ratat câştigarea titlului.

Borussia Dortmund s-a văzut condusă cu 1-0 încă din minutul 15, după golul lui Hanche-Olsen. Ulterior, Sebastian Haller a avut şansa de a egala, însă a ratat lovitura de la punctul cu var, în minutul 19.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 24, Borussia Dortmund a încasat un nou gol, astfel scorul s-a făcut 0-2. În repriza secundă, trupa lui Edin Terzic s-a aruncat în atac, şi a reuşit să egaleze prin Guerreiro, în minutul 69.

Ulterior, Dortmund a reuşit să egaleze în minutul 90+6, însă a fost prea târziu, deoarece Bayern deja câştigase disputa cu Koln, cu scorul de 2-1.

Bayern Munchen, campioană pentru a 11-a oară la rând

Şi bavarezii lui Thomas Tuchel au avut emoţii în confruntarea cu Koln, deoarece cu un rezultat de egalitate, Borussia Dortmund reuşea să câştige titlu.

Bayern s-a văzut egalată de Koln în minutul 81, şi fanii lui Borussia Dortmund începeau să spere. Cu toate acestea, nebunia s-a declanşat la Munchen după ce Musiala a marcat în minutul 89.

La finalul meciului, jucătorii şi staff-ul lui Bayern au urmărit pe telefoane, pe teren, finalul meciului Borussiei Dortmund, iar ulterior au declanşat nebunia.

Este cel de-al 11-lea titlu consecutiv cucerit de Bayern Munchen, şi al 33-lea din istorie, record absolut în Germania.

Reclamă

De cealaltă parte, pentru Borrusia Dortmund ar fi fost al nouălea titlu din istorie, dacă reuşeau să se impună în acest sezon.

Cele două rivale au încheiat la egalitate acest sezon de Bundesliga, însă Bayern Munchen a fost avantajată de golaverajul superior.

Recomandări
  • Imaginile bucuriei de la Bayern Munchen
  • Dezastru la Borussia Dortmund

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și