Închide meniul

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0: „Nu ne-am ridicat la nivelul lor!”

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 17:45

Reclamă
Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0: „Nu ne-am ridicat la nivelul lor!

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău - UTA 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic a avut o reacţie categorică după remiza înregistrată de UTA cu Gloria Buzău, scor 0-0, în turul barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Antrenorul arădenilor i-a felicitat pe jucătorii lui Adrian Mihalcea pentru jocul prestat, fiind dezamăgit de echipa sa în schimb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA şi Gloria Buzău se duelează la barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. În a doua confruntare de baraj, Dinamo şi FC Argeş se luptă pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0

Mircea Rednic s-a arătat extrem de deranjat de jocul prestat de jucătorii săi. „Puriul” susţine că aceştia au aşteptat să fie atacaţi de o formaţie de Liga a 2-a, şi nu au demonstrat astfel că ei au jucat în Liga 1 sezonul trecut.

De asemenea, Rednic susţine că fotbaliştii săi trebuie să se regrupeze pentru meciul retur, pentru a rămâne în Liga 1 şi în sezonul viitor.

„Nu meritam mai mult. Am avut doar două situații în primA repriză, apoi a fost joc de bătaie. Îi felicit pe adversari că au jucat cu ambiție.

Reclamă

Au ajuns la nivelul ăsta, e șansa lor. Îi felicit cum au abordat jocul. Noi nu ne-am ridicat la nivelul lor.

Strategia noastră era să punem presiune, să înscriem, să câștigăm, nu să așteptăm să ne atace o echipă de Liga 2.

La tragerea la sorți am zis că sunt bucuros că vom juca al doilea meci acasă. Trebuie să fim modești. Ce am realizat noi până acum e foarte puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne mai interesează nimic, ci doar să câștigăm și să rămânem în SuperLigă. Au și ei responsabilități (n.r. jucătorii), nu numai cereri. La UTA e un nivel bun. Sunt obligați să facă eforturi pentru niște oameni care vin la stadion”, a declarat Mircea Rednic, pentru digisport.ro.

Reacţia lui Adrian Mihalcea, după Gloria Buzău – UTA 0-0

Adrian Mihalcea a declarata că partida contra celor de la UTA a fost una extem de dificilă, în urma căreia doi jucători s-au accidentat şi vor rata returul.

Pe de altă parte, tehnicianul celor de la Gloria Buzău s-a declarat bucuros de faptul că şi-a ispşit suspendarea, şi poate reveni pe banca la următorul.

„A fost extrem de greu, e mult mai simplu pe bancă, aproape de echipă, dar este al treilea joc acasă în care sunt suspendat și nu am pierdut. Important e că meciul următor voi fi lângă echipă.

Nu știu dacă contează, rolul antrenorului e să fie lângă echipă. Am comis o greșeală care nu are ce să caute pe un teren de fotbal și am plătit și financiar și sportiv. Îmi asum, dar nu aș vrea să mă învinovățesc că echipa nu a câștigat pentru că nu am fost pe bancă.

Și înaintea acestui meci aveam șanse reduse. Șansele rămân la fel, principala favorită este UTA. Mergem să luptăm, să jucăm și să ne ridicăm la valoarea Ligii 1. E altceva. După ce că eram puțini, am pierdut și doi jucători.

Poate vom avea noroc și atunci se poate întâmpla ceva, dar șansele mai mari sunt ale echipei din Liga 1. Ar fi trebuit să facem mai multe până acum. Acum suntem în fața faptului împlinit și vom merge la Arad să jucăm o finală”, a declarat şi Adrian Mihalcea, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și