Închide meniul

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0: „Nu ne-am ridicat la nivelul lor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 17:45

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0: „Nu ne-am ridicat la nivelul lor!

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău - UTA 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic a avut o reacţie categorică după remiza înregistrată de UTA cu Gloria Buzău, scor 0-0, în turul barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Antrenorul arădenilor i-a felicitat pe jucătorii lui Adrian Mihalcea pentru jocul prestat, fiind dezamăgit de echipa sa în schimb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA şi Gloria Buzău se duelează la barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. În a doua confruntare de baraj, Dinamo şi FC Argeş se luptă pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0

Mircea Rednic s-a arătat extrem de deranjat de jocul prestat de jucătorii săi. „Puriul” susţine că aceştia au aşteptat să fie atacaţi de o formaţie de Liga a 2-a, şi nu au demonstrat astfel că ei au jucat în Liga 1 sezonul trecut.

De asemenea, Rednic susţine că fotbaliştii săi trebuie să se regrupeze pentru meciul retur, pentru a rămâne în Liga 1 şi în sezonul viitor.

„Nu meritam mai mult. Am avut doar două situații în primA repriză, apoi a fost joc de bătaie. Îi felicit pe adversari că au jucat cu ambiție.

Reclamă

Au ajuns la nivelul ăsta, e șansa lor. Îi felicit cum au abordat jocul. Noi nu ne-am ridicat la nivelul lor.

Strategia noastră era să punem presiune, să înscriem, să câștigăm, nu să așteptăm să ne atace o echipă de Liga 2.

La tragerea la sorți am zis că sunt bucuros că vom juca al doilea meci acasă. Trebuie să fim modești. Ce am realizat noi până acum e foarte puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne mai interesează nimic, ci doar să câștigăm și să rămânem în SuperLigă. Au și ei responsabilități (n.r. jucătorii), nu numai cereri. La UTA e un nivel bun. Sunt obligați să facă eforturi pentru niște oameni care vin la stadion”, a declarat Mircea Rednic, pentru digisport.ro.

Reacţia lui Adrian Mihalcea, după Gloria Buzău – UTA 0-0

Adrian Mihalcea a declarata că partida contra celor de la UTA a fost una extem de dificilă, în urma căreia doi jucători s-au accidentat şi vor rata returul.

Pe de altă parte, tehnicianul celor de la Gloria Buzău s-a declarat bucuros de faptul că şi-a ispşit suspendarea, şi poate reveni pe banca la următorul.

„A fost extrem de greu, e mult mai simplu pe bancă, aproape de echipă, dar este al treilea joc acasă în care sunt suspendat și nu am pierdut. Important e că meciul următor voi fi lângă echipă.

Nu știu dacă contează, rolul antrenorului e să fie lângă echipă. Am comis o greșeală care nu are ce să caute pe un teren de fotbal și am plătit și financiar și sportiv. Îmi asum, dar nu aș vrea să mă învinovățesc că echipa nu a câștigat pentru că nu am fost pe bancă.

Și înaintea acestui meci aveam șanse reduse. Șansele rămân la fel, principala favorită este UTA. Mergem să luptăm, să jucăm și să ne ridicăm la valoarea Ligii 1. E altceva. După ce că eram puțini, am pierdut și doi jucători.

Poate vom avea noroc și atunci se poate întâmpla ceva, dar șansele mai mari sunt ale echipei din Liga 1. Ar fi trebuit să facem mai multe până acum. Acum suntem în fața faptului împlinit și vom merge la Arad să jucăm o finală”, a declarat şi Adrian Mihalcea, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și