Închide meniul

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco! Esteban Ocon s-a clasat pe podium

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 18:58

Reclamă
Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco! Esteban Ocon s-a clasat pe podium

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Monaco/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco, după ce a plecat din pole-position. Este al doilea succes înregistrat de pilotul olandez pe circuitul de la Monte Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul cursei de la Monaco a fost completat de Fernando Alonso, de la Aston Martin, şi de Esteban Ocon, pilotul celor de la Alpine.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco

Max Verstappen (Red Bull) a câştigat pentru a doua oară la Monte Carlo, în timp ce Fernando Alonso (Aston Martin) s-a clasat pe locul al doilea, iar Esteban Ocon (Alpine Renault) a încheiat pe poziţia a treia, furnizând surpriza cursei.

Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al patrulea, Charles Leclerc (Ferrari) a terminat pe locul 6, iar Sergio Perez (Red Bull) a avut probleme, încheind pe locul 16.

Max Verstappen se află la al patrulea Mare Premiu câştigat în acest sezon, el fiind şi lider în clasamentul general al piloţilor, cu 144 de puncte. Pe locul al doilea este mexicanul Sergio Perez (Red Bull), cu 105 puncte, iar pe locul 3 se află Fernando Alonso, cu 93 de puncte.

Reclamă

Este a patra cursă a sezonului câştigată de Max Verstappen, după ce a triumfat în Bahrain, Australia şi SUA.

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă. Christian Horner are mare încredere că piloții săi vor avea parte de un duel curat și nu vor exista accidente între cei doi pe parcursul sezonului.

„În momentul actual sunt doar ei doi în lupta pentru titlu. Există o diferență față de restul piloților, dar mai sunt totuși 19 curse până la finalul sezonului. Va fi foarte mult racing și vor fi multe circuite diferite ca stil, deci vor fi multe schimbări între ei.

Reclamă 4 / 0/3

Fiabilitatea va fi un factor cheie, acesta fiind aspectul pe care încercăm să-l îmbunătățim pentru ambii noștri piloți. Sunt doar 6 puncte intre Max Verstappen și Sergio Perez, iar asta arată că amândoi sunt piloți competitivi.

Ambii își doresc să câștige, din acest motiv i-am și ales. Sunt liberi să se dueleze pentru titlu. Au fost liberi și în cursa din Azerbaidjan, și în restul sezonului”, a declarat Christian Horner, șeful de la Red Bull Racing, după cursa de la Baku, potrivit autosport.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și