Închide meniul

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco! Esteban Ocon s-a clasat pe podium

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 18:58

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco! Esteban Ocon s-a clasat pe podium

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Monaco/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco, după ce a plecat din pole-position. Este al doilea succes înregistrat de pilotul olandez pe circuitul de la Monte Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul cursei de la Monaco a fost completat de Fernando Alonso, de la Aston Martin, şi de Esteban Ocon, pilotul celor de la Alpine.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu din Monaco

Max Verstappen (Red Bull) a câştigat pentru a doua oară la Monte Carlo, în timp ce Fernando Alonso (Aston Martin) s-a clasat pe locul al doilea, iar Esteban Ocon (Alpine Renault) a încheiat pe poziţia a treia, furnizând surpriza cursei.

Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al patrulea, Charles Leclerc (Ferrari) a terminat pe locul 6, iar Sergio Perez (Red Bull) a avut probleme, încheind pe locul 16.

Max Verstappen se află la al patrulea Mare Premiu câştigat în acest sezon, el fiind şi lider în clasamentul general al piloţilor, cu 144 de puncte. Pe locul al doilea este mexicanul Sergio Perez (Red Bull), cu 105 puncte, iar pe locul 3 se află Fernando Alonso, cu 93 de puncte.

Reclamă

Este a patra cursă a sezonului câştigată de Max Verstappen, după ce a triumfat în Bahrain, Australia şi SUA.

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă. Christian Horner are mare încredere că piloții săi vor avea parte de un duel curat și nu vor exista accidente între cei doi pe parcursul sezonului.

„În momentul actual sunt doar ei doi în lupta pentru titlu. Există o diferență față de restul piloților, dar mai sunt totuși 19 curse până la finalul sezonului. Va fi foarte mult racing și vor fi multe circuite diferite ca stil, deci vor fi multe schimbări între ei.

Reclamă 4 / 0/3

Fiabilitatea va fi un factor cheie, acesta fiind aspectul pe care încercăm să-l îmbunătățim pentru ambii noștri piloți. Sunt doar 6 puncte intre Max Verstappen și Sergio Perez, iar asta arată că amândoi sunt piloți competitivi.

Ambii își doresc să câștige, din acest motiv i-am și ales. Sunt liberi să se dueleze pentru titlu. Au fost liberi și în cursa din Azerbaidjan, și în restul sezonului”, a declarat Christian Horner, șeful de la Red Bull Racing, după cursa de la Baku, potrivit autosport.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și