Închide meniul

Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Sepsi: „N-au vrut să joace cu noi”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 20:33

Reclamă
Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Sepsi: N-au vrut să joace cu noi”

Adrian Mititelu a dezvăluit numele antrenorului pe care îl dorește la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, dându-le un interviu jurnaliştilor

Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova. Patronul lui FC U Craiova 1948 a mărturisit că şi-ar fi dorit un duel cu Universitatea Craiova pentru calificarea în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a încurcat în ultima etapă din Liga 1, 1-2 cu Farul Constanţa, dar Universitatea Craiova nu a putut profita. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a pierdut şi ea cu Sepsi.

Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Sepsi

Sincer să fiu, am avut un sentiment de dezamăgire, pentru că mi-ar fi plăcut să facem un meci aici la Craiova în familie, cu ghilimelele de rigoare… Pentru că era mult mai plăcut, era și pentru noi ceva deosebit, deoarece astfel de meciuri pe Oblemenco ne călesc. (…)

Eu cred că am fi făcut un meci foarte bun, chiar dacă exista riscul să pierdem și ar fi însemnat și o supărare în plus.

Sincer, îmi doream să jucăm cu ei. Nu știu, ei parcă nu au vrut să joace cu noi… Eu am fost surprins, ziceam că le dă patru lui Sepsi. Pentru mine era o singură dilemă, dacă bate sau nu CFR Cluj pe Farul”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene: „Am fost penibili!”

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene. Echipa lui Eugen Neagoe a fost învinsă de Sepsi şi a ratat calificarea în finala barajului pentru Conference League.

Andrei Ivan a spus că unii colegi nu fac faţă presiunii care este la Universitatea Craiova. Ivan şi-a făcut şi el autocritica şi a spus că echipa a jucat penibil.

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut un start de meci prea bun, am fost penibili, nu am jucat, nu am fost noi. Nu știm nici noi de ce. Probabil pentru unii jucători, presiunea este prea mare și nu fac față.

Nu m-am gândit de loc la meciul Farului. M-am gândit că trebuie să câștigăm azi. E un sazon ratat pentru noi, pentru că nu jucăm în Conference League, nu suntem nici pe podium și nu ne-am mulțumit suporterii.

Nu este treaba mea, cei din club vor decide ce vor face. Trebuie să arătăm mai bine și să ne batem pentru titlu. Pentru toată lumea e dezamăgire”, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

Eugen Neagoe, extrem de nervos când a fost întrebat de demisie

Eugen Neagoe a fost extrem de nervos când a fost întrebat de demisie la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Neagoe a recunoscut că echipa lui a făcut un meci slab cu Sepsi.

De trei zile tot discut cu băieţii, cu echipa, le spun că e foarte important să rămânem concentraţi, să ne vedem de jocul nostru, să nu ascultăm ce se discută în stânga şi în dreapta fiindcă Farul va juca.

Am jucat modest, slab. Am jucat foarte slab, e o seară foarte tristă pentru noi, asta e realitatea.

În această seară totul depindea doar de noi. Eu la final am aflat că au câştigat cei de la Farul, chiar nu m-a interesat.

Reclamă

Le-am spus că trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, să câştigăm. E o seară tristă, am dezamăgit foarte multă lume, suporterii. Se întâmplă, nu îmi doream acest scenariu, dar se întâmplă.

(n.r.: întrebat despre demisie) Asta vreţi? Mă tot întrebaţi! Dacă aşa va fi, voi pleca. Tot puneţi întrebările astea. După aia spuneţi că se schimbă antrenorii des. Voi îi schimbaţi!

V-a spus patronul, ce vreţi să vă spun. Nu vor fi schimbări majore, dar vor veni 3-4 jucători. Nu vă pot spune acum numele jucătorilor.

Vor fi şi plecări, asta este viaţa de fotbalist. Asta este viaţa antrenorilor, a fotbaliştilor”, a declarat Eugen Neagoe pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Sepsi 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și