Închide meniul

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene: „Am fost penibili!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 10:07

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene: „Am fost penibili!

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Profimedia

  • Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii
  • Universitatea Craiova a ratat cupele europene

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene. Echipa lui Eugen Neagoe a fost învinsă de Sepsi şi a ratat calificarea în finala barajului pentru Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a spus că unii colegi nu fac faţă presiunii care este la Universitatea Craiova. Ivan şi-a făcut şi el autocritica şi a spus că echipa a jucat penibil.

Andrei Ivan şi-a făcut praf colegii, după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene

Reclamă

Nu am avut un start de meci prea bun, am fost penibili, nu am jucat, nu am fost noi. Nu știm nici noi de ce. Probabil pentru unii jucători, presiunea este prea mare și nu fac față.

Nu m-am gândit de loc la meciul Farului. M-am gândit că trebuie să câștigăm azi. E un sazon ratat pentru noi, pentru că nu jucăm în Conference League, nu suntem nici pe podium și nu ne-am mulțumit suporterii.

Reclamă

Nu este treaba mea, cei din club vor decide ce vor face. Trebuie să arătăm mai bine și să ne batem pentru titlu. Pentru toată lumea e dezamăgire”, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

Eugen Neagoe, extrem de nervos când a fost întrebat de demisie

Eugen Neagoe a fost extrem de nervos când a fost întrebat de demisie la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Neagoe a recunoscut că echipa lui a făcut un meci slab cu Sepsi.

De trei zile tot discut cu băieţii, cu echipa, le spun că e foarte important să rămânem concentraţi, să ne vedem de jocul nostru, să nu ascultăm ce se discută în stânga şi în dreapta fiindcă Farul va juca.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat modest, slab. Am jucat foarte slab, e o seară foarte tristă pentru noi, asta e realitatea.

În această seară totul depindea doar de noi. Eu la final am aflat că au câştigat cei de la Farul, chiar nu m-a interesat.

Le-am spus că trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, să câştigăm. E o seară tristă, am dezamăgit foarte multă lume, suporterii. Se întâmplă, nu îmi doream acest scenariu, dar se întâmplă.

(n.r.: întrebat despre demisie) Asta vreţi? Mă tot întrebaţi! Dacă aşa va fi, voi pleca. Tot puneţi întrebările astea. După aia spuneţi că se schimbă antrenorii des. Voi îi schimbaţi!

V-a spus patronul, ce vreţi să vă spun. Nu vor fi schimbări majore, dar vor veni 3-4 jucători. Nu vă pot spune acum numele jucătorilor.

Vor fi şi plecări, asta este viaţa de fotbalist. Asta este viaţa antrenorilor, a fotbaliştilor”, a declarat Eugen Neagoe pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Sepsi 0-1.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”