Închide meniul

Ilie Năstase a pus cel mai nebun pariu din viaţa lui! A pariat pe soţie şi a pierdut!

Publicat: 30 mai 2023, 20:19

Reclamă
Ilie Năstase a pus cel mai nebun pariu din viaţa lui! A pariat pe soţie şi a pierdut!

Ilie Năstase a pus cel mai nebun pariu din viaţa lui!

Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase a pus cel mai nebun pariu din viaţa lui. Aflat în activitate, Ilie Năstase i-a propus în 1971 lui Dimitrie Sturdza un pariu pe soţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută acum de fostul jucător de tenis Dimitrie Sturdza, cunoscut şi ca „Tim” Sturdza. În vârstă de 84 de ani acum, Dimitrie Sturdza a fost de 32 de ori campion la tenis în Elveţia.

Ilie Năstase a pus cel mai nebun pariu din viaţa lui!

Am jucat un set în 1971, după ce-a câștigat Roland Garros. Îl antrenam pe băiețelul meu pe întuneric și a venit Ilie. „Prințule, prințule, hai să jucăm puțin! Trebuie să mă antrenez”. „Joacă cu băiatul meu…”. A jucat cinci minute, dar m-a luat pe mine.

„Hai să jucăm un meci, pe pariu!”. „Măi Ilie, ai câștigat Parisul și vrei pe bani acum?!”. „Să facem pariu pe soțiile noastre”. „Eu am o soție nemțoaică, nu înțelege glumele astea”. Am jucat și l-am bătut 6-4!”, a povestit Dimitrie Sturdza la „Prietenii lui Ovidiu”.

Tim Sturdza a dezvăluit că pariul nebun a făcut-o pe soţia lui să se supere foarte tare.

Reclamă
Reclamă 4

S-a uitat la mine: „Ce-ai făcut? Ai încercat să te bagi cu soția lui Ilie?”. „Nu…”, „Dar ce este?”. „Am făcut un pariu în glumă pe soțiile noastre”. „Ai pariat pe mine?! Și ai câștigat?!”. „Da”. A luat copiii de mână și a plecat. N-a mai vorbit cu mine o săptămână. „Ți-am făcut-o, Sturdza!”, țipa Ilie, uitându-se la mine toată sala. M-am făcut roșu, m-am făcut alb”, a mai povestit Dimitrie Sturdza pentru sursa citată.

Dimitrie „Tim” Sturdza se trage din celebra familie nobiliară Sturdza. Fost jucător de tenis, el este cunoscut şi ca un mare filantrop. Are cetăţenie română şi elveţiană.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis: „E tânără, nu are probleme!”

Ilie Năstase este convins de faptul că Simona Halep nu se va retrage din tenis. Fostul lider ATP a oferit noi declaraţii despre situaţia în care se regăseşte românca, şi susţine că şi participarea acesteia la Wimbledon, al treile turneu de Grand Slam al anului, este pusă sub semnul întrebării.

Reclamă

Simona Halep îşi aşteaptă procesul de dopaj, în care este implicată de mai bine de şapte luni. Românca nu a mai bifat un meci oficial de la US Open 2022, iar Ilie Năstase s-a declarat revoltat de acest fapt.

Nu ştiu cât va mai dura. Nu ştie nici Simona, nu ştie nimeni deocamdată. Au amânat procesul de nu ştiu câte ori. Iar dacă s-a amânat înseamnă că nu e prea bine, e în neregulă. Pentru că ea sigur nu joacă la Roland Garros. Şi probabil nu o să poată să joace nici la Wimbledon. Simona sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme. Acum ştiu că se antrenează în fiecare zi la Stejarii”, a afirmat Năstase.

„Pentru imaginea ei nu mai vorbim că nu e bine. Şi turneele pe care le-a pierdut. Adică dacă e nevinovată, ea a pierdut şi turnee şi bani. Pentru că până la urma urmei pentru asta joacă. Nu ştiu câţi bani a pierdut, depinde până unde ajungea în fiecare turneu”, a adăugat el, conform agerpres.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:02

Caeleb Dressel a cucerit al 8-lea aur olimpic al carierei! Primele medalii câştigate la înot, la Jocurile Olimpice 2024

8:36

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca”

8:23

„Trece printr-o criză” Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

8:00

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și