Închide meniul

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis: „E tânără, nu are probleme!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 16:58

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis: „E tânără, nu are probleme!

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Ilie Năstase este convins de faptul că Simona Halep nu se va retrage din tenis. Fostul lider ATP a oferit noi declaraţii despre situaţia în care se regăseşte românca, şi susţine că şi participarea acesteia la Wimbledon, al treile turneu de Grand Slam al anului, este pusă sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep îşi aşteaptă procesul de dopaj, în care este implicată de mai bine de şapte luni. Românca nu a mai bifat un meci oficial de la US Open 2022, iar Ilie Năstase s-a declarat revoltat de acest fapt.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis

Ilie Năstase a menţionat însă că întârzierea în judecarea cazului de doping nu este în favoarea Simonei Halep.

„Nu ştiu cât va mai dura. Nu ştie nici Simona, nu ştie nimeni deocamdată. Au amânat procesul de nu ştiu câte ori. Iar dacă s-a amânat înseamnă că nu e prea bine, e în neregulă. Pentru că ea sigur nu joacă la Roland Garros. Şi probabil nu o să poată să joace nici la Wimbledon. Simona sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme. Acum ştiu că se antrenează în fiecare zi la Stejarii”, a afirmat Năstase.

„Pentru imaginea ei nu mai vorbim că nu e bine. Şi turneele pe care le-a pierdut. Adică dacă e nevinovată, ea a pierdut şi turnee şi bani. Pentru că până la urma urmei pentru asta joacă. Nu ştiu câţi bani a pierdut, depinde până unde ajungea în fiecare turneu”, a adăugat el, conform agerpres.ro.

Reclamă

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

Reclamă 4 / 0/3

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis
  • Ce a declarat fostul lider ATP

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și