Închide meniul

Neymar s-a decis în privința viitorului său! La ce club vrea să evolueze în sezonul viitor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 19:44

Neymar s-a decis în privința viitorului său! La ce club vrea să evolueze în sezonul viitor

Neymar s-a decis în privința viitorului său

Neymar / Profimedia

Neymar s-a decis în privința viitorului său! Starul brazilian a ales la ce club vrea să evolueze în sezonul viitor. Jucătorul sud-american este tot mai hotărât să plece de a PSG, deși contractul său pe Parc de Prinesc expiră în vara lui 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar evoluează la PSG din vara lui 2017, atunci când era transferat de franeczi de la Barcelona, în schimbul sumei colosale de 222 milioane de euro.

Neymar s-a decis în privința viitorului său la PSG

Presa din Spania notează faptul că Neymar își dorește să evolueze la Manchester United. Starul brazilian ar fi aproape de o plecare de la PSG, la finalul acestui sezon, francezii fiind nemulțumiți de evoluțiile sale.

Brazilianul ar fi ales între cluburile care îl ofertează, fiind încântat de o mutare pe Old Trafford. Oficialii „diavolilor” și-au manifestat deja interesul pentru transferul său, la fel cum au făcut-o și alte rivale din Premier League, precum Chelsea sau Newcastle.

De asemenea, sursa citată mai sus mai menționează faptul că, în cazul în care transferul la Manchester United nu s-ar realiza, atunci Neymar ar fi decis să continue la PSG, până la încheierea contractului.

Reclamă

Transferul la Manchester United este totuși greu de realizat. Trupa de pe Old Trafford ar trebui să facă un efort financiar considerabil, deoarece vor fi nevoiți să îi suporte salariul imens al brazilianului, și de asemenea să achite și o sumă de transfer în schimbul acestuia.

Neymar ar putea fi nevoit să accepte un salariu mai mic, în cazul în care va vrea să se transfere la Manchester United în vară. În prezent, starul brazilian câștigă anual la PSG suma colosală de aproximativ 40 de milioane de euro.

L’Equipe: Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar! Manchester City încearcă lovitura verii

Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat că Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar pentru a-l aduce la Manchester City. Managerul campioanei din Premier League încearcă să i-l „sufle” pe brazilian rivalei Manchester United. Atacantul de 31 de ani ar putea fi în centrul unui transfer de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

L’Equipe a făcut anunţul momentului şi a dezvăluit că Neymar a fost sunat de Pep Guardiola, care ar vrea să îl aducă la echipa lui. Managerul lui City şi-a dorit să afle dacă atacantul din naţionala Braziliei ar fi tentat să ajungă pe Etidah. Din informaţiile francezului, ar fi şanse mici ca Neymar să semneze cu campioana Angliei.

Neymar ar mai fi dorit şi de alţi granzi din Premier League. Casemiro ţine în permanenţă legătura cu el pentru a-l convinge să vină la Manchester United. Chelsea şi Newcastle sunt alte echipe care sunt pe urmele starului de 31 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și