Închide meniul

L’Equipe: Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar! Manchester City încearcă lovitura verii. Ce şanse sunt să se realizeze transferul

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 19:09

LEquipe: Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar! Manchester City încearcă lovitura verii. Ce şanse sunt să se realizeze transferul

L'Equipe: Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar

Neymar, în timpul unui meci cu echipa lui Pep Guardiola / Profimediaimages

  • Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar
  • Anunţul făcut de francezii de la L’Equipe

Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat că Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar pentru a-l aduce la Manchester City. Managerul campioanei din Premier League încearcă să i-l „sufle” pe brazilian rivalei Manchester United. Atacantul de 31 de ani ar putea fi în centrul unui transfer de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat în luna februarie şi a avut nevoie de o operaţie. A lipsit pe finalul sezonului, dar şi de la petrecerea în care PSG a sărbătorit câştigarea titlului. A preferat să participe la un turneu de fotbal şi la Marele Premiu de Formula 1.

L’Equipe: Pep Guardiola l-a sunat pe Neymar

Sud-americanul a ajuns astfel pe „lista neagră” a şeicului Nasser Al-Khelaifi. Chiar dacă mai are contract cu parizienii până în 2027, oficialii clubului i-ar putea grăbi plecarea. Încearcă să scape de salariul fabulos al lui Neymar, care se apropie de 50 de milioane de euro. PSG l-a transferat pe brazilian în 2017, de la Barcelona, şi a achitat 222 de milioane de euro.

Reclamă

L’Equipe a făcut anunţul momentului şi a dezvăluit că Neymar a fost sunat de Pep Guardiola, care ar vrea să îl aducă la echipa lui. Managerul lui City şi-a dorit să afle dacă atacantul din naţionala Braziliei ar fi tentat să ajungă pe Etidah. Din informaţiile francezului, ar fi şanse mici ca Neymar să semneze cu campioana Angliei.

Neymar ar mai fi dorit şi de alţi granzi din Premier League. Casemiro ţine în permanenţă legătura cu el pentru a-l convinge să vină la Manchester United. Chelsea şi Newcastle sunt alte echipe care sunt pe urmele starului de 31 de ani.

Reclamă

Neymar a anunţat că revine la Santos: „Mă voi întoarce. E clubul care mi-a dat totul”

Neymar a anunţat că va reveni la Santos după ce îşi va termina cariera din Europa. Starul de 31 de ani are contract cu PSG până în vara lui 2025 şi ar putea semna atunci cu Santos.

Până atunci, Neymar a fost prezent la meciul din Copa Sudamericana dintre Santos şi Audax Italiano şi le-a promis fanilor că va juca din nou pentru echipa de la care pleca la Barcelona, cu zece ani în urmă, pentru aproape 90 de milioane de euro.

Voi reveni la un moment dat, voi reveni curând. E bine să revin acasă. Mă simt ca acasă aici şi mă bucur că am revenit după 10 ani. Din păcate, a fost o remiză, mi-aş fi dorit o victorie. Am venit să o susţin pe Santos şi am primit afecţiunea fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Este clubul care mi-a dat totul şi care a deschis uşi pentru mine şi familia mea. Aşa am ajuns să am o deschidere către lumea întreagă. Sunt foarte fericit să fiu aici. Dacă visez să port din nou tricoul lui Santos, îţi poţi imagina cât de mult visează ei (n.r. – fanii lui Santos)”, a spus Neymar, citat de ge.globo.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!