Închide meniul
Foto

Finala Europa League 2023 | Scenografii spectaculoase ale fanilor de la Sevilla şi AS Roma. Show total la Budapesta

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 22:36

Reclamă
Finala Europa League 2023 | Scenografii spectaculoase ale fanilor de la Sevilla şi AS Roma. Show total la Budapesta

Finala Europa League 2023 | Scenografii spectaculoase ale fanilor de la Sevilla şi AS Roma

Ce scenografii au pregătit suporterii la finala Europa League / Profimediaimages

Finala Europa League 2023 | Au fost pregătite scenografii spectaculoase ale fanilor la meciul Sevilla – AS Roma, care a avut loc pe Puskas Arena din Budapesta. Stadionul de 67.000 de locuri a fost plin până la refuz în meciul care s-a jucat cu trofeul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii finalistelor au făcut show în capitala Ungariei. În momentul în care echipele au intrat pe teren, au „aprins” stadionul cu torţe şi fumigene. Au avut mesaje de senzaţie, iar imaginile au devenit imediat virale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Finala Europa League 2023 | Scenografii spectaculoase la Sevilla – AS Roma

Fanii celei mai titrate echipe din competiţie, Sevilla, au afişat un mesaj cu referire la Imperiul Roman. „Este imperiul nostru„, a fost scris pe un banner uriaş. Pe altul apărea trofeul Europa League şi anii, scrişi cu cifre romane, în care Sevilla a câştigat competiţia (2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2019/20).

A fost show şi în peluza ultraşilor italieni. Coregrafia lor a fost marcată de mesajul: „Fii lupilor”. Acesta a fost mesajul prin care au decis fanii lui AS Roma să îi încurajeze pe jucătorii lui Jose Mourinho.

Reclamă

Arena a răsunat în momentul în care aceştia şi-au cântat imnul. „Cel mai frumos imn din lume”, au scris, pe contul de Twitter, oficialii clubului din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Jose Mourinho înaintea finalei Europa League

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul său, chiar înaintea finalei Europa League, cu Sevilla. „The Special One” a negat cu vehemenţă că ar putea pleca în această vară la PSG. Mai mult, portughezul a negat orice contact cu oficialii de la PSG.

Viitorul meu? Am vorbit cu cei doi căpitani ai echipei mele, pentru că ei m-au întrebat. Le-am dat un răspuns obiectiv. Însă este ceva ce rămâne între mine şi echipă. Ei ştiu ce voi face. La Inter, nu semnasem cu Real Madrid, dar totul era rezolvat. Acum, nu am niciun contact cu alte cluburi şi situaţia este diferită”, a spus Mourinho.

Jose Mourinho antrenează AS Roma din iulie 2021 şi are contract până în iunie 2024.

Atât Sevilla, cât şi Roma, nu s-au clasat pe locurile de Champions League în campionat. Astfel, câştigătoare finalei va merge direct în grupele UEFA Champions League în sezonul 2023 – 2024.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și