Închide meniul

Reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat plecarea lui Lionel Messi: „Are mereu uşa deschisă la Barcelona!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 17:39

Reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat plecarea lui Lionel Messi: „Are mereu uşa deschisă la Barcelona!

Reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat plecarea lui Lionel Messi

Lionel Messi în tricoul lui PSG / Profimedia Images

S-a aflat care a fost reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat oficial plecarea lui Lionel Messi. Antrenorul Barcelonei a declarat că starul argentinian va avea mereu uşa deschisă la gruparea catalană, însă acum are nevoie de timp pentru a lua cea mai bună decizie în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a confirmat faptul că Lionel Messi va pleca de pe Parc de Princes la finalul acestui sezon. Ultimul meci al starului argentinian la gruparea franceză va fi sâmbătă, cu Clermont.

Reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat plecarea lui Lionel Messi

Xavi a confirmat încă o dată că Barcelona îl aşteaptă pe Lionel Messi înapoi pe Camp Nou. Tehnicianul trupei blaugrana a declarat că o posibilă revenire a starului argentinian la gruparea la care a scris istorie va aduce, fără îndoială, un plus echipei.

De asemenea, Xavi a mai declarat că Lionel Messi are nevoie de linişte pentru a-şi încheia aventura la PSG, iar ulterior pentru a se decide la ce club va evolua începând cu sezonul viitor.

„Am spus-o și mă repet. Leo va găsi aici mereu ușa deschisă. Dacă se decide să revină, ne va ajuta fără niciun dubiu, dar cred că trebuie să fie lăsat în pace pentru puțin timp, pentru a-și termina sezonul cu PSG în cel mai bun mod posibil.

Reclamă

Apoi, el și-a câștigat dreptul de a lua orice decizie care-i vizează retragerea”, a declarat Xavi, conform tuttomercatoweb.com.

Lionel Messi pleacă de la PSG. Christophe Galtier: „Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes”

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul oficial a fost făcut de antrenorul campioanei din Hexagon, Christophe Galtier. El va evolua pentru ultima oară în tricoul parizienilor, pe Parc des Princes, sâmbătă, cu Clermont.

Într-adevăr, doar anunţul oficial mai lipsea despre despărţirea lui Lionel Messi de PSG. Rămâne de văzut unde va merge starul argentinian, care are oferte de la Barcelona, din Arabia Saudită şi din Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut privilegiul de a antrena cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes împotriva lui Clermont”, a spus Galtier, într-o conferinţă de presă.

În cele 40 de meciuri disputate în acest sezon pentru PSG, Messi a marcat 21 de goluri, el trecându-şi în cont şi 20 de pase decisive. În total, el a înscris 32 de goluri şi a oferit 35 de assist-uri, în cele 74 de meciuri disputate în cei doi ani petrecuţi la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și