Închide meniul

Lionel Messi pleacă de la PSG. Christophe Galtier: „Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes”

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 16:00

Lionel Messi pleacă de la PSG. Christophe Galtier: „Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes

Lionel Messi pleacă de la PSG. Christophe Galtier

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

  • Lionel Messi a marcat 21 de goluri şi a oferit 20 de assist-uri, în acest sezon
  • Messi e cotat la 45 de milioane de euro

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul oficial a fost făcut de antrenorul campioanei din Hexagon, Christophe Galtier. El va evolua pentru ultima oară în tricoul parizienilor, pe Parc des Princes, sâmbătă, cu Clermont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-adevăr, doar anunţul oficial mai lipsea despre despărţirea lui Lionel Messi de PSG. Rămâne de văzut unde va merge starul argentinian, care are oferte de la Barcelona, din Arabia Saudită şi din Statele Unite.

Lionel Messi pleacă de la PSG

„Am avut privilegiul de a antrena cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes împotriva lui Clermont”, a spus Galtier, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Lionel Messi este aşteptat să decidă în următoarele ore unde va juca fotbal în sezonul următor – singurul lucru care pare sigur este că nu va fi la Barcelona, scrie BBC.

Reclamă

În cele 40 de meciuri disputate în acest sezon pentru PSG, Messi a marcat 21 de goluri, el trecându-şi în cont şi 20 de pase decisive. În total, el a înscris 32 de goluri şi a oferit 35 de assist-uri, în cele 74 de meciuri disputate în cei doi ani petrecuţi la PSG.

Messi, oferte de la Al-Hilal şi Barcelona

Messi nu şi-ar fi dorit nimic mai mult decât să se întoarcă în locul care i-a fost casă încă de când a părăsit Argentina, la vârsta de 12 ani, în căutarea visului său fotbalistic.

Dar tabăra sa a transmis Barcelonei că decizia privind viitorul său este iminentă şi că nu mai poate aştepta o propunere din partea lor, care nu a sosit, în ciuda promisiunilor că clubul catalan ar avea ceva până acum.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 35 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale îşi doreşte să rămână în Europa, dar, după ce s-a decis că va părăsi Paris St-Germain în această vară, ofertele care vor veni de pe continent nu au fost suficient de atractive.

În Arabia Saudită există oficiali guvernamentali care lucrează deja la sosirea sa. Aceştia au fost anunţaţi că Messi a acceptat o ofertă foarte avantajoasă de la Al-Hilal şi se pregătesc pentru mutare. Aceasta ar putea fi pur şi simplu tabăra sa care se pregăteşte pentru decizia sa – sau este cea mai atractivă propunere pentru jucător.

Inter Miami este o altă opţiune, deşi un acord de împrumut între ei şi Barcelona – în care el ar ajunge temporar la clubul catalan – nu este în cărţi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul