Închide meniul

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Dan Roșu Publicat: 3 iunie 2023, 13:47

Reclamă
Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris

Elena Rybakina, la o conferință de presă / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eestborne și Wimbledon.

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris

”Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon””, a spus Rybakina, la conferința de presă.

Reclamă

După abandonul Elenei Rybakina, Sara Sorribes Tormo ajunge în faza optimilor, acolo unde va lupta pentru sferturi cu învingătoarea duelului dintre Ekaterina Alexandrova și Beatriz Haddad Maia.

Sportiva din Kazakhstan era na dintre favoritele turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Ea venea după ce s-a impus la Roma, competiție unde a învins-o și pe Iga Swiatek.

Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova

Pe de altă parte, am avut parte și de momente tensionate la Roland Garros. Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova, la finalul meciului din turul 3

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 192 WTA, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de grand slam de la Roland-Garros, trecând în turul trei de rusoaica Anna Blinkova, nmărul 56 mondial.

Svitolina s-a impus cu scorul de 2-6, 6-2, 7-5, în două ore şi 17 minute. La final, Svitolina a refuzat să dea mâna cu Blinkova, însă a făcut totuşi un gest amical către ea.

“Totul a început cu guvernul Ucrainei care a mers la negocieri cu guvernul Rusiei. Ei erau împotriva strângerii de mână pentru că nu împărtăşesc aceleaşi valori, evident, şi din cauza a ceea ce fac ruşii în ţara noastră.

Suntem ucraineni, uniţi cu toţii cu scopul de a câştiga acest război. Facem tot ce este necesar”, a declarat Elina Svitolina.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și