Închide meniul

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 iunie 2023, 13:47

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris

Elena Rybakina, la o conferință de presă / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eestborne și Wimbledon.

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a retras de la Paris

”Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon””, a spus Rybakina, la conferința de presă.

Reclamă

După abandonul Elenei Rybakina, Sara Sorribes Tormo ajunge în faza optimilor, acolo unde va lupta pentru sferturi cu învingătoarea duelului dintre Ekaterina Alexandrova și Beatriz Haddad Maia.

Sportiva din Kazakhstan era na dintre favoritele turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Ea venea după ce s-a impus la Roma, competiție unde a învins-o și pe Iga Swiatek.

Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova

Pe de altă parte, am avut parte și de momente tensionate la Roland Garros. Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova, la finalul meciului din turul 3

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 192 WTA, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de grand slam de la Roland-Garros, trecând în turul trei de rusoaica Anna Blinkova, nmărul 56 mondial.

Svitolina s-a impus cu scorul de 2-6, 6-2, 7-5, în două ore şi 17 minute. La final, Svitolina a refuzat să dea mâna cu Blinkova, însă a făcut totuşi un gest amical către ea.

“Totul a început cu guvernul Ucrainei care a mers la negocieri cu guvernul Rusiei. Ei erau împotriva strângerii de mână pentru că nu împărtăşesc aceleaşi valori, evident, şi din cauza a ceea ce fac ruşii în ţara noastră.

Suntem ucraineni, uniţi cu toţii cu scopul de a câştiga acest război. Facem tot ce este necesar”, a declarat Elina Svitolina.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și