Închide meniul
VIDEO

Antwerp a câștigat titlul în Belgia, după un final de sezon uluitor. După minutul 88, trei echipe au fost, pe rând, campioane

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 21:54

Antwerp a câștigat titlul în Belgia, după un final de sezon uluitor. După minutul 88, trei echipe au fost, pe rând, campioane

Antwerp a câștigat titlul în Belgia, după un final de sezon uluitor

Antwerp a câștigat titlul în Belgia / Profimedia Images

Antwerp a câștigat titlul în Belgia, după unul dintre cele mai nebune finaluri de sezon din istorie. Play-off-ul din Belgia a programat două partide, Genk – Antwerp 2-2 și Royale Union – Club Brugge 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de ultima etapă, Antwerp era prima, la egalitate de puncte cu Rolaye Union și cu un punct peste Genk. În minutul 88, Rolaye Union conducea cu 1-0, iar Genk avea 2-1 cu Antwerp.

Antwerp a câștigat titlul în Belgia, după un final de sezon uluitor

La aceste scoruri, Rolaye Union ar fi câștigat cel de-al 12-lea titlu de campioană a Belgiei, după cele obținute cu aproape un secol în urmă. A venit însă golul egalizator al lui Brugge, scor la care Genk era campioană, chiar dacă se afla pe 3 înainte de ultima rundă.

A venit însă minutul 90+4 al partidei de la Genk, atunci când Toby Alderweireld a prins o torpilă de senzație și a egalat la 2-2, iar titlul a ajuns în cele din urmă la Antwerp, ținând cont că Brugge a mai marcat de două ori pe terenul lui Rolaye Union, în minutele 90+3 și 90+11.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea golul care a decis titlul în Belgia!

Fostul jucător al lui Tottenham a adus astfel cel de-al cincilea titlu din istoria clubului și primul după 66 de ani de așteptare.

Interesant este că Antwerp a început play-off-ul pe locul 3, cu 36 de puncte, după Genk și Royale Union, care au avut câte 38 de puncte. Cel mai rău a fost pentru Royale Union, care, terminând pe trei, a ratat șansa de a juca în Liga Campionilor, acolo unde vor ajunge celelalte două.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și